Lylli (nyk. Lilli)

2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Lylli ja kaverinsa Minni tulivat Rekkujen hoiviin itäsuomalaisesta kissapopulaatiosta, muta molemmat ovat sopeutuneet kotikissan elämään valtavan hienosti.

14.3.2019 Lylli ja Minni muuttivat yhteiseen kotiin.

5.3.2019
Lylli on normaali kokoista kissaa pienempi ja hieman hassun näköinen isoine silmineen, mutta sitäkin luonteikkaampi ja leikkisämpi. Ensimmäisestä päivästä lähtien tämä tyttö on ollut utelias ja kiinnostunut kaikesta. Lylli rakastaa ihmisen läheisyyttä ja änkeää vaikka jo valmiiksi täydelle sohvalle ihmisten keskelle sopivaan löytämäänsä rakoon tai rinnan päälle. Eli virtaa ja rakkautta riittää. Herkkujen rohkaisemana Lylli uskaltautuu myös vieraiden syliin.

Lyllillä on ollut sitkeää rohisevaa ääntä hengityksessä. Asiaa on tutkittu ja mitään ilmeistä syytä keuhkoista eikä muualta ole löytynyt. Epäilys on on että hengitysteissä on joku rakenteellinen muutos joka aiheuttaa rohinaa. Se ei kuitenkaan Lyllin menoa haittaa millään tavalla.

Kaksikko viihtyy hyvin yhdessä ja he leikkivät mieluusti rallileikkejä keskenään. Kummatkin kissat ovat kovin leikkimielisiä ja itsenäisiä asian kanssa pallojen, hiirien ja mattojen kanssa, sulka- ja laserlelut ihmisen leikittämänä hullaannuttavat myös! Kaksikko puskee toisiaan heti aamulla herättyään, syö sovussa ja pitävät toisilleen paljon seuraa. Täydellinen kaksikko!