Lux

Lisätty sivulle: 2011-11-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lux
18.2.2012 LUX MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN

****

NAARAS, n. 5 kk (tammikuussa 2012) /Helsingissä

1.2.2012 Lux on ollut nyt pari viikkoa samassa paikassa hoidossa kotia etsivän suloisen Titta -kissan kanssa. Reipas ja silityksistä pitävä Lux-pentu on antanut mallia ujommalle Titalle. Tyttöset ovat jo ottaneet tavakseen muutaman kerran päivässä mennä rallia ympäri asuntoa vuoron perään toisiaan jahdaten. Tänään kissat lekottelivat ensimmäisen kerran yhdessä samalla pedillä. Näistä kahdesta on pikkuhiljaa tulossa ystävykset, jotka varmasti mielellään lähtisivät yhdessä uuteen kotiin. Lux on kehrääväinen, välillä syliin tuleva touhukas pentu ja Titta vielä ujoilevainen nuori, pitkäkarvaisempi kissa-kaunotar. Leikkisyyttä molemmissa on paljon. Lisätty pari kuvaa tytöistä yhdessä.

Jospa näille ihanille kissukoille löytyisi se yhteinen koti, jossa ymmärrettäisiin antaa Titalle aikaa reipastua omassa tahdissaan, ja ottaa oppia Luxin rohkeasta suhtautumisesta ihmisiin! <3

31.1.2012 Lisätty muutama kuva suloisesta touhutytöstä. <3

16.1.2012 Lux siirtyi hoitoon Helsinkiin.

22.12.2011 Lux on ollut nyt pian pari viikkoa kotihoidossa ja on muuttunut arkajalasta todelliseksi sylikissaksi. Välillä se saa hepulikohtauksia ja juoksee ympäri asuntoa. Moittii äänekkäästi kun on ollut yksin kotona ja palataan takaisin ja kiiruhtaa pikaisesti keittiöön vaatimaan ruokia. Nopeita otteita vähän kavahtaa eli ei ehkä lapsiperheeseen se ensimmäinen vaihtoehto mutta muuten Lux on hirmu kiltti ja hellyydenkipeä kissa ja sopii hyvin myös ainoaksi kissaksi.

7.12.2011 Huippu ja Lux tulivat Suomeen kotihoitoon. Aluksi Luxia vähän ujostutti, mutta on nyt jo rohkaistunut.

17.11.2011 Jax ja Lux ovat valkoiset sisarukset Tallinnassa kotihoidossa.

Kotihoitajan mukaan ne ovat vielä hiukan ujoja. Pentue on alunperin hylätyn mielisairaalan alueelta ja mustavalkoinen pentu sai kodin Virosta.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.