Luumu

Lisätty sivulle: 2012-10-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Luumu
8.11.2012 Luumu muutti omaan kotiin Vantaalle.

****

Kuulumisia omasta kodista:

8.1.2015 Luumusta on kasvanut oikein ihana ja persoonallinen neitokainen! Se tykkää saunoa ja katsella ikkunasta lintuja. Luumu on aina eteisessä vastassa kun tullaan kotiin, sillä on tarkka sisäinen kello, tietää milloin mitäkin tapahtuu! Hyvää alkanutta uutta vuotta! T: Luumu

29.11.2012 Heippa! Yhteiselo Luumun kanssa on sujunut oikein hienosti! Luumu kotiutui yllättävän nopeasti, ei malttanut lymyillä sohvan alla kuin reilun tunnin kotiin tultua, kun uteliaisuus voitti pikku neidin! Nimi on pysynyt luumuna, tietysti rakkaalla lapsella on monta nimeä..! Luumu on tosi seurallinen, se on siellä missä muutkin on, ja viihtyy sylissäkin jo pitkiä aikoja! Parhaat lelut on kiiltävät karkkipaperit ja limupullonkorkit, niillä on kiva pelata jalkapalloa! :)Luumu on kova syömään, sehän söisi leivätkin kädestä jos antaisi! :) On kyllä monet naurut saatu kun seuraa luumun leikkejä ja touhuja! On se vaan niin hauska kissa! Huomenna luumulla onkin sitten leikkausaika ja samalla saadaan tehosterokotus.

****

Naaraspentu noin 3,5kk (loka/marraskuun vaihteessa 2012), kotihoidossa Helsingissä

2.11.2012 Leanna ja Luumu ovat molemmat aikamoisia kehruukoneita ja kotihoitajan mukaan ne tulevat käymään välillä sylissä, pysyvätkin vähän aikaa. Kun niiden huoneeseen menee, niin tulevat heti innolla tervehtimään. Tytöistä on tullut ihan loistoneitejä!

29.10.2012 Veikeä Luumu on toiminnan tyttö. Luumu on ensimmäisenä menossa tutkimaan liikahtavia leluja, uusia paikkoja ja asioita. Luumu on myös ensimmäinen ruokakupilla, ja myös muiden kupeilla kaikki ruoka maistuu hyvin. Se on pikkutytöistä isokokoisin ja innostuu mahtaviin hyppyihin. Jos Luumu on vailla jotain kiva, se kertoo sen. Toki se saattaa säikähtää uutta asiaa tai äkillistä liikettä mutta pian se jo tutkii, että mikä tuo nyt oli.

Luumu on sopeutunut viikossa mainiosti uuteen hoitopaikkaan eikä Lupiini-siskon muutto omaan kotiinsa hidastanut sen menoa, oikeastaan yhden siskon lähdettyä Luumu on vain alkanut hakea enemmän huomiota hoitajalta. Silitys saa kehruumoottorin käyntiin. Sen suu näyttää kuvissa vähän hassulta, koska sillä on väritystä alaleuassa. Kaikin puolin Luumu olisi valmis aloittamaan kissanpäivät omassa kodissa.

22.10.2012 Luumu, Leanna ja Lupiini ovat nyt luovutusiässä ja valmiita omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen. Tytöt siirtyivät viikonloppuna yhdessä Nurmijärveltä kotihoitopaikkaan Helsinkiin.

10.10.2012 Isolde ja Raineri sekä näiden pennut Luumu, Leanna, Lupiini, Jospi ja Jusu odottamaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Pesueelle meinasi käydä köpelösti, mutta nyt pikkuperhe on yhdistyksen hoivissa ja niille etsitään omat kodit.

Luumu on kaunis tyttöpentu, oikein mukavaluonteinen, vaikka vielä vähän ujo. Ujostelu johtunee siitä, että pennut ovat joutuneet olemaan elonsa alkuajat ilman ihmisen sosiaalistamista. Luumu ei ole arka, paitsi isoille äänille, esim. imuri saa sen piiloutumaan.

Kulukorvaus kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.