Luukkonen

aikuinen (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Luukkonen on komea hurmuriherra, joka etsii rauhallista kotia, missä saa nauttia elämästään perheen ainoana kissana.

17.9.2019

Luukkonen on  kodittomaksi jäänyt kollikissa. Tämä herra ei turhia elämästä stressaile, vaan mieluiten makoilee rauhallisessa sohvan nurkassa tai sängyn jalkopäässä hiljaa tuhisten. Ääntä Luukkosesta ei tosiaankaan paljon pääse, mutta joskus hento maukaisu saattaa suusta livahtaa, kun on oikein tärkeätä asiaa.

Ruokailun suhteen Luukkosen kanssa on viime aikoina tehty muutoksia. Aiemmin tämä kotiruualla kyllästetty herra on nyt alkanut kiltisti syömään kissan vartalolle paremmin sopivaa ravintoa, ihan kaikkea hän ei vielä kuitenkaan lautaselleen kelpuuta. Ruokahalu on kuitenkin enemmän kuin kohdillaan ja jääkaapin oven avautuminen jää harvoin tältä karvapallolta huomiotta. Ruokailun lisäksi Luukkonen nauttii suuresti kauniin pitkän turkkinsa harjaamisesta, jota kannattaakin harrastaa aktiivisesti; takkuja voi pitkään karvaan muodostua, vaikka Luukkonen onkin hyvin tarkka turkkinsa kunnosta ja puhtaudesta. Muutenkin täysin sisäsiisti Luukkonen on, eikä vahinkoja ole käynyt kertaakaan sijaiskotiaikana.

Tarkkaa ikää ei ole tiedossa, mutta vuosia Luukkoselle on jo jonkin verran kertynyt. Sen verran kokemus tässä katissa näkyykin, että hammasrivistö ei enää ole ihan täydellinen ja lelujen perässä juokseminen ei aiheuta riemun kurnahduksia. Hammastilanteen takia kuivaruokaa ei lautaselle ole viime aikoina eksynyt. Hampaisiin on hyvä uuden kodinkin kiinnittää huomiota, ja tarvittaessa käyttää Luukkosta hammaslääkärissä.

Ihan täysipäiväiseksi sylikissaksi tästä herrasmieshurmurista ei ole, mutta hän antaa kyllä nostaa itsensä ylös ilman ongelmia ja viihtyy ihmisen läheisyydessä rapsuteltavana vaikka tuntikaupalla.

Tulevan kodin kannalta Luukkonen viihtyisi perheessä, jossa ei muita pitkäkarvaisia ole. Perimätiedon mukaan toisten kissojen kanssa elo ei ole aina ollut ruusuilla tanssimista. Oman rauhallisen ja välillä jopa aran olemuksensa kannalta rauhaisa kotielämä sopisi hänelle parhaiten.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Tiina / 045 221 2535

Soittoajat: Maanantaisin
10-11

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Luukkonen

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.