Lupu

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Lupu
3/2006 LUPU MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

5.4.2006 Moi:) Lupulla mennyt ensimmäiset päivät uudessa kodissa mitä loistavimmin. Suoraan kantokopasta käveli päättäväisin tassuin:”yes, tää on mun mesta”. Tuntuu ettei kisu pelkää oikein mitään. Kuten vanhempi kisuni Kisme saa tuhannenvoltin sätkyn imurista ja muutkin tuntemani naukujat. Mutta ei Lupu,vaikka vispaan täydellä onnellani imuria paukutellen, imuroiden varrella seiniin ja listoihin yrittää katti leikkiä sen kanssa tai kellii vieressä. Kumma juttu.

Parhaimmaksi leikiksi olemme keksineet että on tyhjä amme ja sinne pingispallo pomppaamaan. Ai että kissan viikset värähtää ja se on menoo niin kauan että pallo lentää ihan huitsilaan. Ja tietenkin ympäri asuntoa ravaaminen kissamaiseen tyyliin =) Lupussa on sitten toinenkin puoli. Sylikehruukissa<3 nukkuu päällä, vieresä, peiton alla ja tekee mitä vain että saa olla lähellä. Viihtyy olkapäällä että on liikkeessä mukana =) Kova myös kierimään kun oppi hetkessä, että sillä saa kaikkien huomion=)(ihan kun ei muuten suloudeltaan saisi) Hyvin on tullut Luppana toimeen vanhemman kisuni kanssa. kovasti lähennellyt ja innostanut Kismea leikkeihin mukaan hartaasti ja luovuttamatta, koska Kisme yritti esittää paripäivää vaikeasti tavoiteltavaa ;) Mutta hetken päästä kovasti kieli viuhaten pesivät toisiaan=)

Tuntuu oikeasti, että just oikea ja mitä parhaimman kisun sain hoivattavaksi, perheenjäseneksi. Kiitos, kuka jaksoi Lupua ja sen veljiä hoitaa niin pienistä asti ja muillekkin Rescuen väelle =)Teette ihan mahtavaa työtä! IHANIN kisuterkuin, Mimosa <3

****

Uros, helmikuussa 2006 noin 1,5kk.

Veljekset Tupu, Hupu ja Lupu ovat 1,5kk vanhoja ja ovat kotihoidossa Tallinnassa. Ovat löytyneet pakkasesta ulkoa ilman emoa. Luovutus aikasintaan viikolla 10,voi mennä pitempään,riippuen pentujen kunnosta. Mutta reippaita viipeltäjiä.