Lupiini (nyk.Padme)

Lisätty sivulle: 2012-10-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lupiini (nyk.Padme)
28.10.2012 LUUPIINI MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE KOIRAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

9.11.2012 Hei, Nyt on kulunut jo reilu viikko siitä kun haimme uuden perheenjäsenemme Padmen (Lupiinin) kotiin. Padme sopeutui aivan älyttömän nopeasti ja hyvin pian alkoi seurailemaan meitä joka paikkaan johon menimme. Jos Padme hetkeksi jää toiseen huoneeseen leikkimään se kyllä osaa huutaa, että missä te olette ja tulee heti kun hänelle vastaa. Hän on erittäin sosiaalinen ja pitää kaikista ihmisistä. Välillä Padme osaa olla aivan ärsyttävänkin sosiaalinen. Tätäkin kirjoittaessani Padme ei ymmärrä pysyä tietokoneen näppäimistön päältä poissa. :) Tiskatessani pieni on muutaman kerran tahtonut syliin ja päättänyt että hänpä kiipeää jalkaani pitkin. Nyt on jo oppinut ettei niin voi tehdä. Osaa nimensä ja rakastaa paperi myttyjä. Padme innoissaan jahtaa myttyjä ja tuo ne aina jollekin ihmiselle uudestaan heitettäväksi. Padme on todella kova juttelemaan ja perhettään hellii nuolemalla ja näykkimällä.

Koiran kanssa tutustuminen etenee hiljakseltaan. Padme ei ole vielä oikein hyväksynyt haukahtelevaa osapuolta vaikka koira kyllä mielellään tutustuisi. Padme on kyllä todella rohkea ja vaikka pelkääkin niin tahtoo jatkuvasti tutkia uusia paikkoja ja tilanteita. Koiran kanssakin ovat samassa huoneessa oikein nätisti ja välillä Padmen tekee kovasti mieli mennä tekemään lähempää tuttavuutta. Kaikin puolin täällä on asiat sujunut oikein hyvin! :)

****

NAARASPENTU noin 3kk (lokakuun loppupuolella 2012), kotihoidossa Helsingissä

22.10.2012 Luumu, Leanna ja Lupiini ovat nyt luovutusiässä ja valmiita omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen. Tytöt siirtyivät viikonloppuna yhdessä Nurmijärveltä kotihoitopaikkaan Helsinkiin.

10.10.2012 Isolde ja Raineri sekä näiden pennut Luumu, Leanna, Lupiini, Jospi ja Jusu odottamaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Pesueelle meinasi käydä köpelösti, mutta nyt pikkuperhe on yhdistyksen hoivissa ja niille etsitään omat kodit.

Pentujen sosiaalistaminen on lähtenyt hyvin käyntiin hoitopaikassa. Ujostelu johtunee siitä, että pennut ovat joutuneet olemaan elonsa alkuajat ilman ihmisen sosiaalistamista. Lupiini on myöskin kaunis tyttö kuten sisarensakin. Tämä tassuttelija osaa jo vähän nauttia silittelystä ja saattaa jopa kehrätäkin.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.