Luna Kuutar

05.06.2013

Alkuperä: Suomi

27.12.2018 kuulumisia uudesta kodista:

Meillä on mennyt Lunan kanssa oikein hyvin. Luna sopeutui ihan hetkessä, ja kävi syömässä jo 10 minuuttia kotiutumisen jälkeen. On kyllä todella kesy ja rohkea kissa. Tulee innoissaan tervehtimään vieraitakin. Yksi pikkulapsikin käväisi kylässä, ja tuli siltäkin ottamaan herkkuraksuja kädestä. Hieman nirso se on joillekin ruuille, mutta jotkut toiset sitten taas kelpaavat hyvin. Saunomisesta tykkää kovasti.

***

Luna on noin 5-vuotias ilmeikäs, kesy ja seurallinen kissaneiti joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa mutta ei välttämättä arvosta pienlapsiperheen hulinaa.

21.11.2018
Luna odottelee edelleen Sitä Oikeaa. Tässä odotellessa sijaiskodissa huomattiin että Lunan ien näyttää ärtyneeltä. Niinhän se olikin ja tyttö kävi hammaslääkärissä, jonne jäi kaksi hammasta. Luna toipui hammasoperaatiosta nopeasti ja leikit sujuvat taas mukavammin kun ei ole hammaskipuja. Uuden kodin tulee siis varautua tarkkailemaan hampaiden ja suun kuntoa jatkossakin.

Sijaiskodin kissan kanssa on alkanut mennä hieman sukset ristiin, joten Luna voisi hyvin nauttia uudessa kodissa ihan täysin jakamattomasta huomiosta talouden ainoana kissana.

18.10.2018
Luna tuli Rekkujen hoitoon kun hänen entinen omistajansa ei hänestä enää pystynyt huolehtimaan. Luna on kiltti ja reipas kissa ja hän tulee mieluusti syliin ja hakemaan rapsutuksia.
Luna tulee hyvin toimeen sijaiskodin oman kissan kanssa ja leikkii mieluusti niin kissakaverin kuin ihmisenkin kanssa. Valjaissa kulkeminenkin häneltä sujuu, tosin ulkomaailma vaikuttaa vielä kovin jännittävältä.
Vaikka Luna on ihan reipas kissa niin hän mieluiten vetäytyy johonkin rauhallisempaan paikkaan kovien äänten ja pienten lasten leikkien tieltä. Isommat lapset perheessä voisivat Lunan mielestä olla ihan ok.