Luna

07.04.2022

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Luna on nuori ja lempeä kodinvaihtaja, joka etsii rakastavaa kotia.

25.1.2022

Saapuessaan Rekku Rescuelle sijaiskotiin Luna oli aluksi arka. Hän piiloitui sohvan alle ja jätti annoksensa syömättä. Viikon sijaiskodissa oltuaan Luna on selvästi rentoutunut. Sohvan alta kissa on siirtynyt ikkunalaudalle ja hän liikkuu rennosti ympäri asuntoa. Ruoka maistuu kovasti, ja Lunaa pystyy aktivoimaan herkuilla. Luna tykkää rapsutuksista ja on seurallinen, mutta hän on uusien ihmisten kanssa hieman ujo eikä välttämättä itse hae kontaktia. Luna tykkää leikkiä, ja hän on todellinen metsästäjä lelun perässä.

Luna on rodultaan Scottish Fold ja rotuun liittyy tiettyjä seikkoja, joita uudessa kodissa tulee ottaa huomioon. Scottish Fold kissoilla korva- ja nivelongelmat ovat yleisiä, ja uudessa kodissa tuleekin varautua käyttämään neitiä säännöllisesti eläinlääkärissä ja totutella korvien tarkastamiseen. Tällä hetkellä Lunan korvissa ja nivelissä ei ole eläinlääkärin tekemän tarkastuksen mukaan vikaa, mutta korvakäytävät ovat rodunmukaisesti ahtaat. Neidillä ei ole ilmennyt mitään käyttäytymisongelmia ja hän on sisäsiisti kissa.

Optimaalinen uusi koti Lunalle olisi paikka, joka olisi turvallisen tuntuinen alusta alkaen. Luna jännittää uusia ihmisiä ja tilanteita, joten aluksi hänelle tulisi tarjota oma, turvallinen tila, missä hän voi totutella uuteen paikkaan. Etenkin nuoret lapset saattavat aiheuttaa stressiä Lunalle, joten ideaali paikka olisi koti, jossa mahdolliset lapset olisivat jo vähintään kouluikäisiä. Rauhallisessa ja ymmärtäväisessä ympäristössä Luna kuitenkin kotiutuisi luultavasti nopeasti, ja hänestä tulisi seurallinen uusi perheenjäsen.

Summary in English

When Luna arrived at the Rekku Rescue foster home she was timid. She hid under the sofa and did not touch her food. After a week at the foster home, she has clearly become relaxed. From her hideout under the sofa, she has moved to sit in front of the window, and she walks calmly around the whole apartment. Luna enjoys her meals, and you can reward her by giving treats. Luna likes being petted, and she is social, but she is a bit shy around new people and might not initiate contact. She likes to play and is a real hunter when chasing a toy.  She is Scottish Fold and because of her breed she requires more attention due to possible ear and joint issues that might come later. Currently she has no issues with her ears or joints but she needs to have vet checks up at least once a year. No behavioral problems have occurred, and she goes to the toilet cleanly. An optimal new home for Luna would be a place that would feel safe from the start. Luna gets stressed by new situations and people, so at the start it would be good to provide her with her own comfortable space. Small children will most likely create stress for Luna. In a calm environment she will probably feel at home quickly, and she will become a new companionable member of the family.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 300 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emilia / 045 608 0788

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

emiliarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Luna

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.