Lumo (nyk. Pöllö)

Lisätty sivulle: 2016-04-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lumo (nyk. Pöllö)
6.5.2016 Lumo sai oman kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.5.2016 Moikka ja terveiset Lumolta!

Ensimmäisinä päivinä hänen lempipaikkansa oli joko sohvan tai sängyn alla – tervehtimään hän ei tullut ollenkaan. Ensimmäisenä yönä hän kuitenkin kiersi kotimme läpi ja löysi ruokakipot ja hiekkalaatikon, minä jälkeen hän vetäytyi omiin oloihinsa.

Sunnuntaina hän tuli ensimmäisen kerran leikkimään ja viettämään aikaa kanssamme – uudesta huiskalelusta tuli ihan lemppari! Päivä päivältä hän viettää aikaa kanssamme enemmän ja enemmän, nukkuu jo päiväuniakin ikkunalaudalla. Aamuisin hän on erittäin seurallinen, vessaankin on päästävä mukaan. Jos vessan ovi on kiinni kun itse siellä käy, hän rapsuttaa ovea kunnes se avataan. Lelut hän myös leikkimmisen jälkeen vie sängyn alle turvaan, jottei kukaan niitä häneltä pois vie. Turkin harjaamisesta on tullut ihan lempipuuhaa. Vielä hän kuitenkin vähän arastelee – aina kun ulko-ovi käy, juoksee hän sängyn alle piiloon. Palaa kuitenkin takaisin kissittelyn jälkeen.

Lumo on myös saanut täysin uuden kutsumanimen – hän on meille Pöllö. Elämä Pöllön kanssa on ihanaa!

***

Leikattu naaras, synt. 06/2015, kotihoidossa Helsingissä.

21.4.2016 Lumo on arviolta vajaan vuoden ikäinen tyttökissa, joka saapui rekkujen hoitopaikkaan viikko sitten. Nuoresta iästään huolimatta Lumo on ehtinyt saada jo yhden pentueen.

Lumo on tosi ihmisystävällinen kissa ja antaa ottaa syliin. Kotihoitajan ruokalautaselta se tulisi myös mielellään hienovaraisesti pyytämään maistiaisia ja omien ruokiensa suhteen on kaikkiruokainen. Vähän ujo se vielä on ja esimerkiksi huiskalelulla leikitettäessä saattaa juosta sängyn alle piiloon, kun on liian jännää. Syliin tyttö ei oikein jää nukkumaan.

Lumo on tottunut asumaan toisten kissojen kanssa ja se on tottunut myös koiriin. Lumo on tällä hetkellä hoitopaikan ainoa kissa, mutta uudessa kodissa voisi olla kiltti tyttökissa odottamassa tai Lumolle voisi harkita kaveria myöhemmin, jos se näyttää sellaista kaipaavan.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.