Lumo

9/2010 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Jo aikuiseen ikään ehtinyt Lumo kaipaisi rauhallista kotia, jossa se saisi paljon rapsutuksia ja silityksiä.

27.10.2019

Lumo muutti omaan kotiin Helsinkiin perheen ainoaksi silmäteräksi.

***

27.8.2019

Lumo on älykäs kissa, joka kaipaa rauhallista aikuiskotia, jossa se saisi paljon huomiota rapsutusten ja silitysten muodossa. Lumo on juuri se kissa, joka huomatessaan jonkun sohvalla hakeutuu ihmisen syliin silitysten toivossa kehräten kovasti. Myös ruuasta Lumo pitää paljon. Vähän turhankin paljon ja uuden kodin on sitouduttava Lumon kanssa tiukkaan kuriin herkkujen ja ruoka-annosten kanssa. Tyttö on päässyt vähän turhankin tuhtiin kuntoon, joten painonpudotus on edessä. Ylipaino voi olla syynä myös siihen, ettei Lumo jaksa kovinkaan pitkiä aikoja kiinnostua leikeistä. Huonekasveistakin Lumo pitää… tai ei pidä. Se ei ole ihan varmaa, kyytiä ne kuitenkin saavat, joten etenkin myrkylliset kasvit kannattaa pitää Lumon ulottuvilta pois. Ja ne myrkyttömätkin, ellei halua niihin Lumon taiteellisen tassun näkyvää jälkeä.

Lumo voisi tulla toimeen hyvin ainoana kissana tai toisen rauhallisen aikuisen tyttökissan kaverina. Alkuun Lumo arastelee uusia ihmisiä, mutta sopeutui sijaiskodissa nopeasti uuteen paikkaan, kunhan kulkureitti alkupäivien suojapaikkaan eli saunaan oli auki.

Lumo on käynyt lääkärintarkastuksessa, jossa siltä on poistettu hammaskiveä ja yksi hammas, joten hammastarkastukset normaalin hoidon yhteydessä kannattaa tehdä. Lumo tuli Rekku Rescuelle kodinvaihtajana itsestään riippumattomista syistä.