Lumo

9/2010 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Jo aikuiseen ikään ehtinyt Lumo kaipaisi rauhallista kotia, jossa se saisi paljon rapsutuksia ja silityksiä.

27.8.2019

Lumo on älykäs kissa, joka kaipaa rauhallista aikuiskotia, jossa se saisi paljon huomiota rapsutusten ja silitysten muodossa. Lumo on juuri se kissa, joka huomatessaan jonkun sohvalla hakeutuu ihmisen syliin silitysten toivossa kehräten kovasti. Myös ruuasta Lumo pitää paljon. Vähän turhankin paljon ja uuden kodin on sitouduttava Lumon kanssa tiukkaan kuriin herkkujen ja ruoka-annosten kanssa. Tyttö on päässyt vähän turhankin tuhtiin kuntoon, joten painonpudotus on edessä. Ylipaino voi olla syynä myös siihen, ettei Lumo jaksa kovinkaan pitkiä aikoja kiinnostua leikeistä. Huonekasveistakin Lumo pitää… tai ei pidä. Se ei ole ihan varmaa, kyytiä ne kuitenkin saavat, joten etenkin myrkylliset kasvit kannattaa pitää Lumon ulottuvilta pois. Ja ne myrkyttömätkin, ellei halua niihin Lumon taiteellisen tassun näkyvää jälkeä.

Lumo voisi tulla toimeen hyvin ainoana kissana tai toisen rauhallisen aikuisen tyttökissan kaverina. Alkuun Lumo arastelee uusia ihmisiä, mutta sopeutui sijaiskodissa nopeasti uuteen paikkaan, kunhan kulkureitti alkupäivien suojapaikkaan eli saunaan oli auki.

Lumo on käynyt lääkärintarkastuksessa, jossa siltä on poistettu hammaskiveä ja yksi hammas, joten hammastarkastukset normaalin hoidon yhteydessä kannattaa tehdä. Lumo tuli Rekku Rescuelle kodinvaihtajana itsestään riippumattomista syistä.

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Essi / 0452171719

Soittoajat: Maanantaina 20-21
Keskiviikkona 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Lumo

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.