Lumipallo (nyk. Pippa)

n.6-vuotias (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

9.4.2020 Lumipallo, aka. Snowball Elisabeth eli Pippa löysi oman kodin Helsingistä.

***

Lumipallo on noin 6 vuotias upea pitkäkarvainen neito. Luonteeltaan hän hieman pidättäytyvä ja vetäytyy rauhalliseen piiloon jos seura tai muu meno ei Lumipalloa miellytä. Toisinaan hän kyllä innostuu leikkimään, varsinkin palloleikit on suosikkeja.

9.3.2020 Lumipallon ja Rusinan yhteiselo ei lupaavasta alusta huolimatta lähtenyt sujumaan toivotusti, ja pitkällisten yritysten jälkeen päädyttiin ratkaisuun että Lumipallo palaa yhdistykselle etsimään uutta kotia ainoana kissana. Ihannekoti Lumipallolle olisi rauhallinen aikuiskoti, joka jaksaa myös panostaa Lumipallon turkin hoitoon ja harjaukseen, sillä pehmeä turkki menee helposti takkuun eikä harjaaminen ole Lumipallon mielestä kovin ihanaa. Tällä hetkellä kaunis pitkä turkki onkin takkujen takia ajeltu pois, mutta kasvaa kyllä pian takaisin.

21.2.2019
Lumipallo muutti Espooseen Rusina-kisun kaveriksi.

2.1.2018
Lumipallon lempileluiksi on löytynyt erilaiset pallot, niiden perässä on hauskaa juosta ja hyppiä. Parhain on sukasta tehty mytty jota on kiva pöllyttää ja kuljettaa suussa sekä heitellä. Luonteeltaan Lumipallo on edelleen leikkisä vilpertti. Lumipallo nauttii monipuolisesti ruuista ja on tykästynyt myös lihan syöntiin, se on myös hyvä tapa pitää hampaat kunnossa. Lumipallo ei vieläkään hellyydestä välitä kuin pieniä hetkiä, mutta saattaa yllättää hoitajansa yöllä kömpimällä viereen ja hellästi nuolemalla. Kehruukone käynnistyy hetkeksi korvan vierestä rapsuttamalla.
Lumipallo on Liinua aktiivisempi, joten hän voisi muuttaa omaan kotiin ilman Liinuakin, kunhan kotona olisi hänelle leikisä ja aktiivinen kissakaveri.

7.12.2018
Lumipallo ja Liinu tulivat rekkujen hoiviin isommasta kissaporukasta ja molemmat olivat tullessaan takkuisia, likaisia ja arkoja. Nyt kotihoidossa tytöistä on alkanut kuoriutua suloisia ja leikkisiä kissatyttöjä.

Ihmisen hellyyttelyä ja rapsutuksia Lumipallo ottaa vastaan itsesäätelemänsä ajan ja kun saa hellyyttä omasta mielestään riittävästi saattaa hän hieman tassullaan räppäistä. Tästä syystä ei Lumipalloa suositella perheeseen jossa on pieniä lapsia, isommat lapset käy. Terveydentilassa ei ollut valitettavaa ja ruokakin maistuu oikein hyvin. Laatikolla käy tarpeillaan. Pitkä turkki vaatii säännöllisesti harjausta ja silmät ajoittaista puhdistusta nämä toimet Lumipallo antaa tehdä hyvin.

Liinu ja Lumipallo viihtyvät hyvin yhdessä ja mieluusti luovuttaisimmekin tytöt yhteiseen kotiin.