Lumi

2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

27.8.2022. Lumi muutti loppuelämän kotiinsa Helsinkiin.

***

Lumi on nuori neitikissa, joka etsii rapsutuksia ja virikkeitä tarjoavaa loppuelämän kotia.

11.8.2022.

Lumi tuli Rekku Rescuelle kesäkuun lopulla hieman arkana kodinvaihtajana itsestään riippumattomista syistä. Nyt neidistä on kuoriutunut sijaiskodissa vertaansa vailla oleva kissakamu! Vuoden ikäinen Lumi on rapsutuksista, halailusta, hengailusta, auringosta ja puhtaista lakanoista tykkäävä suloinen kissaneiti. Ensimmäisen yön sijaiskodissa Lumi vietti hiekkalaatikossa nukkuen, mutta jo viikon päästä Lumi kaipaili rapsutuksia ja hyppi jo itse sänkyyn päiväunille. Sijaiskodissa Lumi on tottunut kerrostalon ääniin ja pitääkin sisäpihan menoa tarkasti silmällä. Erilaiset toimenpiteet kuten harjaaminen, kynsien leikkuu, madottaminen ja kuljettaminen onnistuvat Lumin kanssa moitteettomasti.

 

Nuorena kissana Lumi on vielä pentumainen ja höpsö, mutta oppii nopeasti talon tavoille, eikä aiheuta suurempaa sotkua, vaikka leikit olisivatkin välillä rajuja. Lempileluihin kuuluu ehdottomasti pienet pallot sekä pehmeät ja karvaiset hiiret. Kaikki ruoka myös maistuu, mutta suuresta määrästä kuivaruokaa voi tulla hieman huono olo, sijaiskodissa tämä ei kuitenkaan ole ollut ongelma.

 

Lumi on tottunut lapsiin, mutta kokemusta muista kissoista tai koirista ei ole. Vieraat ihmiset eivät myöskään jännitä kunhan tuttu ihminen on mukana. Lumi etsii rauhallista kotia, jossa sen kanssa ehditään viettämään aikaa ja tarjoamaan virikkeitä.