Lulu (nyk. Luulo)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lulu (nyk. Luulo)
10/2006 LULU SAI OMAN KODIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

25.11.2006 Lulu tuli meille 29.10. Eli nyt se on asustanut meillä noin kuukauden päivät. Alku jännityksen ja säikkymisen jälkeen mennyt todella hyvin. Lulu on vääntynyt Luuloksi. Hän on todella seurallinen, kova kehräämään ja hakemaan huomiota. Sen touhuja on mukava seurailla, ja välillä se säntäilee niin että matot menee rullalle… Mutta kaikin puolin aivan ihana kisu! Olen onnellinen että sain antaa sille kodin! T: Ida Lindgren

13.1.2007 Muutimme uuteen kotiin vuoden lopussa. luulo on sopeutunut tännekin hyvin, pitää erityisesti leveistä ikkunalaudoista joista “naksuttelee” linnuille… paljon rohkeampi, ja hakee kovasti huomiota. juttelee paljon. tulee nykyään syliin nukkumaan silloin kun itse haluaa. nyt on harkinnan alla ottaa luulolle kaveri, koska emme ole enää niin paljoa kotona kuin aikaisemmin opiskelun ja työn vuoksi, ja luulo on todella seuraa vailla aina!

****

LEIKATTU NAARAS, noin 10kk (lokakuussa 2006)

Lulu on nuori jo steriloitu kissatyttö joka odottaa kovasti omaa kotia kotihoidosa. Lulu tuli kotihoitoon Suomeen 2.8.2006 pentujensa Ferrarin ja Anastasian kanssa.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 28.8.2006: Näin kiiltävänmustasta kissasta on vaikeaa ottaa kuvia! Lulu on rakastava äiti joka edelleen imettää jo teini-ikäisiä pentujaan. Ihmisiin sopeutuminen vei hetken, koska Lulu oli aluksi kovin peloissaan ja aika huonossa kunnossa. Nyt on vaivat hoidettu ja hyvin on syöty, ja Lulu onkin edistynyt hienosti matkallaan kohti luottamusta ja ystävyyttä ihmisten kanssa! Ottaa jo kontaktia oma-aloitteisesti ja alkaa selvästi unohtaa aiempia ehkä ikäviäkin kokemuksia Tallinnan kaduilta. Lulu on fiksu ja leikkisä vielä itsekin nuori kissa joka kaipaa ymmärtäväiseen ja ystävällismieliseen kotiin. Tässä on jonkun tuleva paras ystävä!

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 18.10.2006: Lapset on lähetetty maailmalle, nyt yksinäinen emo kaipaa omaan laumaansa! Tuntee nimensä ja tulee kutsuttaessa paikalle, nauttii harjaamisesta ja lipastonlaatikossa nukkumisesta, tykkää leikkiä ruoalla, jahdata hyttysiä ja piilottaa raksuja maton alle. On tottunut toisten kissojen läheisyyteen, ja toivoisinkin jonkun ottavan Lulun oman kissan/kissojensa kaveriksi etteivät käy päivät pitkiksi yksin. Lulu odottaa Sitä Oikeaa. Oletko se Sinä?