Lulu

Lisätty sivulle: 2012-04-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lulu
10.9.2012 Lulu vei kotihoitajansa sydämen ja hoitopaikasta tuli kaunottaren ikioma koti.

***

Leikattu naaras, noin 2v. (heinäkuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

1.8.2012 Lulu siirtyi tänään rekkujen kotihoitopaikkaan. Uusia kuvia ja kuulumisia tulossa, kunhan neiti ensin tutustuu hoitajaan ja hoitaja neitiin.

25.7.2012 Nyt olisi todella kiire löytää Lululle oma koti, tai edes hoitopaikka ensihätään.

6.7.2012 Lulu etsii itselleen uutta kotia, sillä neiti on turhan aktiivinen kissa tämän hetkiselle rauhalliselle kodille. Lulu voisikin haluta kodin, jossa olisi sopiva kissakaveri, jonka kanssa saisi temmeltää ja purkaa ylimääräiset energiat pois. Painikaverin puutteessa Lulu on alkanut “painia” silittävän käden kanssa, joten lajitoverin seura olisi tälle puuhakkaalle tytölle hyväksi.

****

21.4.2012 LULU MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN AINOAKSI KISSAKSI

***

Kuulumisia kodista:

13.5.2012 Lisätty kuvia onnellisesta Lulusta omassa kodissa.

***

Leikattu naaras, noin 2v. (huhtikuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä.

13.4.2012 Veikeen näköinen pieni tyttö, erittäin seurallinen ja leikkisä. rakastaa huomiota ja rapsutuksia. Tosi kova kissa kehräämään. Tulee yleensä öisin viereen nukkumaan. Tosi utelias kissa myös seurailee mukana päivän arkiaskareissa. Sopii mielestäni myös lapsiperheeseen koska on sen verran kiltti ja seurallinen. Veikkaan että pärjää hyvin yksin ainoana kissana, koska on melko mustasukkainen huomiosta ja osoittaa sen myös.. Tarpeeksi isossa kodissa pystyisi varmaan muittenki kissojen kanssa elää hyvin sovussa. Erittäin miellyttävä ja hellyyttävä kissa!

Kodinvaihtajat Lulu ja Luna siirtyivät Satakunnasta pääkaupunkiin etsimään uutta kotia.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.