Lukko-Ukko (nyk. Uki)

Lisätty sivulle: 2012-12-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Lukko-Ukko (nyk. Uki)
23.1.2013 Lukko-Ukko muutti omaan kotiin Vantaalle kahden kissan kaveriksi

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5.9.2017 Terveisiä Ukilta ja Fontanalta molemmat ovat niin kilttejä, kumpiki tykkää myös Lillistä ja Naperosta kovasti. Napero on jo 18-vuotias pirteä ukko. Uki pesee vieläkin Fontanaa Fontana vuorostaan pesee Naperoa kasvoistan. Fontana on komea poika on paljon parvekkeella hänellä on pupuystävä käy iltaisin ruohoa syömässä linnut järjestävät myös ohjelmaa mitä on mukava seurata. Fontana on todella reipas poika kovasti tykkää leikkiä. Uki on ajan myötä tullut rohkeammaksi kaikki neljä ovat vastassa kun tulen kotiin nukkuvat kaikki vieressäni.Vanhukset katselevat nuorten touhuja välillä innostuvat myös leikkimään.

24.12.2014 Kuvatervehdys Ukilta ja kissakavereilta.

11.2.2013 Uki on kotiutunut hyvin, ei mene enää piiloon. On kovasti Napero-kissan perään, leikivät ja nukkuvat yhdessä. Seurailee perheen touhuja, syö hyvin, antaa silittää ja kehrää kovasti. Perheen pojan sanoin: Uki on yliannostus suloisuutta <3

***

Leikattu uros, noin 6kk (joulukuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

29.12.2012 Lukkis oli vieraasta kuvaajasta hieman hämillään, mutta ruoan perässä tämä herkkusuu tulee tuntemattomiakin ihmisiä moikkaamaan. Lisätty kuvia nuoresta komistuksesta.

16.12.2012 Lukko-Ukko on kova ääninen kehrääjä, jota hieman ujostuttaa ihmisen äkkinäiset liikkeet. Lukko-Ukko kumminkin tekee oma-aloitteisesti tuttavuutta kotihoitajaan, ja reippaasti liikkuu asunnossa muiden kissojen mukana. Toiset kissat ovat parasta mitä Lukko-Ukko tietää, joten omassa kodissa saa olla yksi taikka useampi kiva kissakaveri.

7.12.2012 Lukko-Ukko on ujohko nuorimies, joka tarvitsee rauhallisen kodin jossa on reipas kissakaveri tukena ja turvana. Lukko-Ukko on otettu talteen Porin suunnalta, ja oli alkuun niin lukossa ja peloissaan, että eutanasiaakin jo harkittiin Lukko-Ukon hyvinvoinnin takia. Mutta ihmeiden aika ei ole ohi, ja Lukko-Ukko alkoikin osoittamaan reipastumisen merkkejä ja ottamaan kontaktia ihmiseen. Nykyään Lukko-Ukko kehräilee kovaan ääneen, massua saa silitellä ja sylissä makoilee rennosti, mutta äkkinäiset liikkeet kumminkin vielä kauhistuttavat herraa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.