Luke

Lisätty sivulle: 2014-07-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Luke
22.8.2014 Luke muutti omaan kotiin Helsinkiin yhdessä sisarensa Leian kanssa.

***

Leikattu uros 4 v, kotihoidossa Helsingissä

11.8.2014 Luke ja Leia siirtyivät uuteen hoitopaikkaan. Uusia kuulumisia ja kuvia tulossa.

1.8.2014 Luke on komea näky ja katse vangittuukin tähän kollinrotjakkeeseen heti! Lukella on valtavasti kokoa, se painaa yli 7 kg! Luke on todella sosiaalinen ja tulee tyytyväisenä puskemaan vierastakin ihmistä ja painautuu rapsutuksia vasten. Syliinkin Luken sai nostaa, mutta sylittely ei tällä kertaa ainakaan ollut ihan lempparipuuhaa. Ei Luke mitään tehnyt, mutta alkoi hieman valitella kohtaloansa maukumalla. Eipä siinä, ei tätä jättilaistä kauaa jaksaisi sylissä pitääkään!

21.7.2014 Sisarukset Luke (pun) ja Leia (musta) on leikattu 5 kk ikäisenä ja ne ovat saaneet olla hyvinhoidettuna ja rakastettuna perheenjäseninä. Nyt kuitenkin elämäntilanne on muuttunut perheessa paljon ja kaksikolle täytyy nopeasti löydää mieluiten uusi yhteinen koti.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.