Luka

s. 2011 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Luka on itsevarma kollikissa, joka pitää huolen talon järjestyksestä. Kotiaskareita tehdessäsi voit olla varma, että Luka kulkee vierellä ja tunnet sen hännän jaloissasi.

21.7.2021

Luka on nuorekas seniori, joka hullaantuu kissanminttuleluista ja sulkahuiskista. Hän on hyvin seurallinen kissa, jolle rapsutukset kelpaavat aina, vaikka sylissä Luka ei viihdykään pitkiä aikoja. Joskus Luka saattaa tulla ihmisten viereen sänkyyn makaamaan. Harjattaessa hän kellahtaa selälleen ja malttaa ainakin hetken pysyä paikoillaan. Kynsien leikkaus onnistuu helposti. Luka on perso ruoalle ja toistaiseksi kaikki tarjottu on myös uponnut. Koiran herkut meinaavat myös kelvata, jos niitä on pöydälle jätetty. Roskapussit on muistettava viedä saman tien, muuten Luka käy varmasti tarkistamassa löytyisikö sieltä jotain syötävää

Lukalle etsitään kotia ainoana kissana. Luka on aiemmin asunut samanikäisen tyttökissan kanssa, mutta sijaiskodissa huomattiin, että kissat eivät tule keskenään erityisen hyvin toimeen.  Luka on sijaiskodissa ollessaan tullut hyvin toimeen koiran ja kanien kanssa. Ihmislapsista Lukalla ei ole kokemusta.

Summary in English

Luka is a confident male cat who loves to do chores around the house with his humans.

21.7.2021

Luka is a youthful senior, who loves catnip toys and feather toys. He loves attention and scratches, but he does not like to be held. Sometimes he likes to come and lie down on the bed with his people. He loves food and he will eat anything that he finds. He will even go through the garbage if he has the chance.

Luka came to Rekku Rescue with another cat, but they do not get along very well and because of this Luka is looking for a home as an only cat. He gets along well with dogs and bunnies.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Meri / 0452173930

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

merirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Luka

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.