Luka

s. 2011 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

12.8.2021 Reipas Luka matkusti omaan kotiin Kemiin.

***

Luka on itsevarma kollikissa, joka pitää huolen talon järjestyksestä. Kotiaskareita tehdessäsi voit olla varma, että Luka kulkee vierellä ja tunnet sen hännän jaloissasi.

21.7.2021

Luka on nuorekas seniori, joka hullaantuu kissanminttuleluista ja sulkahuiskista. Hän on hyvin seurallinen kissa, jolle rapsutukset kelpaavat aina, vaikka sylissä Luka ei viihdykään pitkiä aikoja. Joskus Luka saattaa tulla ihmisten viereen sänkyyn makaamaan. Harjattaessa hän kellahtaa selälleen ja malttaa ainakin hetken pysyä paikoillaan. Kynsien leikkaus onnistuu helposti. Luka on perso ruoalle ja toistaiseksi kaikki tarjottu on myös uponnut. Koiran herkut meinaavat myös kelvata, jos niitä on pöydälle jätetty. Roskapussit on muistettava viedä saman tien, muuten Luka käy varmasti tarkistamassa löytyisikö sieltä jotain syötävää

Lukalle etsitään kotia ainoana kissana. Luka on aiemmin asunut samanikäisen tyttökissan kanssa, mutta sijaiskodissa huomattiin, että kissat eivät tule keskenään erityisen hyvin toimeen.  Luka on sijaiskodissa ollessaan tullut hyvin toimeen koiran ja kanien kanssa. Ihmislapsista Lukalla ei ole kokemusta.