Lucy (nyk. Vilma)

Lisätty sivulle: 2017-03-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lucy (nyk. Vilma)
31.3.2017 Lucy muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Kuulumisia kodista:

27.3.2018 Tässä kuulumisia Lucy-kissasta, jonka joka muutti meille Espooseen maaliskuussa 2017.

Lucya kutsutaan meillä vanhalla nimellään Vilma. Heti alusta alkaen arvonsa tunteva kissarouva oli rohkea ja utelias, ja on jatkanut kärsivällisesti perheensä kouluttamista kunnon palvelijoiksi.

Vilma pitää sitä enemmän läheisyydestä, mitä tutummaksi käydään. Aluksi se nukkui vain yöt ihmistensä jaloissa, mutta nykyään tulee usein sohvalla istujan syliin. Tietysti myös teinien läksykirjat ja sanomalehdet ovat mukavia lepopaikkoja, kunhan joku on niihin syventynyt. Kiire sylistä pois tulee, kun joku liikkuu keittiössä. Lähes kaikki ruoka maistuu, vaikka toisinaan Vilma jättää kuppiin vähemmän suositun ruoan odottamaan ehkä parempaa tarjoilua ja “peittelee” sen huolellisesti. Lempiruokaa ovat kaikki tuoreet lihat. Rouvan varsinainen heikkous on voi tai margariini, joten pöydälle unohtuneet voiveitset saavat huolellisen puhdistuksen.

Kesällä Vilma ulkoili jo tottuneesti valjaissa. Kylmemmällä säällä ulkoilu jää lyhyeksi, koska tassut kastuvat eikä se oikein sovi nautiskelijalle. Vanhasta tottumuksesta kissa on kuitenkin aina oven avautuessa kytiksellä, sattuisiko ulos pääsemään.

Kiitos Rekku Rescuelle ja yhdistyksen aktiiveille meille jo kovin rakkaasta perheenjäsenestä!

***

Leikattu naaras, noin 5 v.

14.3.2017 Lucy on kodinvaihtaja, joka saapui Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan lepäilemään kasvatettuaan pentueensa. Topakka kissarouva sopeutui nopeasti uuteen perheeseen ja ympäristöön, eikä hermoile turhista. Lucy luottaa ihmisiin, tykkää silittelystä ja tulee mielellään sängyn jalkopäähän nukkumaan. Sylikissaksi se ei ehkä kuitenkaan halua ryhtyä.

Ruoka maistuu Lucylle erittäin hyvin, joten uudessa kodissa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, ettei kissarouva pääse liikaa pyöristymään. Toistaiseksi Lucy on syönyt vain siipikarjaruokaa, koska on mietitty, voisiko pieni ohentunut kohta turkissa johtua ruoka-aineallergiasta. Nyt turkki on kuitenkin lähtenyt hienosti kasvuun ja uusia ruoka-aineita testaillaan vähitellen.

Lucy on aiemmassa elämässään tottunut ulkoilemaan, joten se haluaa mielellään säännöllisesti ulos. Valjaat ovat tosin selvästi uusi asia, mutta Lucy antaa kohteliaasti laittaa ne päälle ja ulkoilee reippaasti.

Uuteen kotiin Lucy lähtee ainoaksi kissaksi. Tämä johtuu siitä, että sillä on taipumus pomottaa kovasti muita kissoja. Pienten lasten perheeseen Lucy ei sovellu, mutta kouluikäisten lasten kanssa se tulee kyllä toimeen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.