Lucky

06/2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

20.4.2023

Lucky muutti omaan kotiinsa yhdessä ystävänsä Titin kanssa kahden muun kissan kaveriksi.

 

Lucky on leikkisä, kiltti ja vielä hieman arka kissa, joka etsii yhteistä kotia kaverinsa Titin seurana.

30.3.2023

Lucky saapui Rekku Rescuelle viime vuoden lopussa, kun omistaja päätti luopua Luckysta ja neljästä muusta kissastaan. Lucky on touhukas ja utelias tyttökissa. Alkuun Lucky oli todella arka eikä antanut edes koskea, vaan viihtyi pelkästään sängyn alla. Nykyään hän tykkää seurailla mitä ihmiset tekevät ja makoilee omistajan päällä kun nukkuu. Edelleen hän on aika arka, mutta antaa jo silittää. Lucky tykkää maailman eniten leikkiä ja touhuta. Oikeastaan melkein mikä vaan kelpaa leluksi, matosta muovipussiin.

Luckylla oli Rekku Rescuelle saapuessaan hengitystieinfektioon viittaavia oireita, joten hänet tutkittiin eläinlääkärissä niiden osalta ja Luckylla olikin mykoplasma, klamydia ja kalikivirus.  Oireet näkyivät silmien rähmimisenä, punottavina ikeninä ja flunssaoireina. Hän sai useamman viikon antibioottikuurin, ja oireet ovat nyt väistyneet. Joskus Luckylla saattaa vielä olla pientä köhää kun hän on hengästynyt leikkien yhteydessä, mutta räkäisyyttä tai silmien rähmimistä hänellä ei enää ole ja köhinäkin on jo selkeästi vähenemään päin.

Lucky tykkää katsella ikkunasta ulos, ja makoilla auringon lämmittämällä paikoilla. Lucky on todella touhukas ja tykkää peuhata Titin kanssa. Hiekkalaatikolla käyminen sujuu ongelmitta ja ruoan suhteen hän on kaikkiruokainen. Lucky on oikeastaan aika helppohoitoinen, lukuunottamatta kynsien leikkuuta, sillä hän ei tykkää olla sylissä vaan tekee kaikkensa päästäkseen pois. Lucky etsii kotia yhdessä kaverinsa Titin kanssa.