Lucian (nyk. Luca)

Lisätty sivulle: 2014-09-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Lucian (nyk. Luca)
28.10.2014 Lucian ja Lee Sin saivat kodin Vantaalta.

***

Leikattu urospentu. Kotihoidossa Helsingissä, s. noin 25.6.2014.

21.10.2014 Lucian lähtisi mielellään jo omaan kotiin joko yhdessä veljensä Lee Sinin kanssa tai toisen reippaan kollin kaveriksi.

8.9.2014 Lucian on pentueen pienin, muttei anna mokoman häiritä itseään. Leikkii isomman veljensä kanssa painien ja naukuu söpösti, kun joku saapuu huoneeseen. Lucian ei ole yhtä ihmisläheinen kuin sisarensa, mutta antaa silti silittää itseään ihan mielellään ja jopa kehrää jos rapsuttaa oikeasta kohdasta.

Leona, Lissandra, Lee Sin ja Lucian ovat neljä villiä ja leikkisää pentusisarusta, joiden temmellystä on ilo seurata vierestä. Aristavista ja ujoista pennuista on viikossa kuoriutunut ylisosiaalisia ja ihmisläheisiä sydämensulattajia. L-pennuilla oli korvapunkki joka on lääkitty ja pentujen korvia putsaillaan vielä päivittäin.

Kuvassa vasemmalta oikealle Lissandra, Leona, Lucian ja Lee Sin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.