Lucia

Lisätty sivulle: 2011-02-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lucia
4.4.2011 LUCIA SAI KODIN NAKKILASTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

10.5.2012 Hei.Lucia tässä. Pitkästä aikaa taasen päästiin yhdessä isäntäni kanssa koneelle. Mutta minulla on kaikki todella hyvin. Kevättä on jo rinnassa ja aurinkokin välillä paisteleepi.
Meidän kotosalla minulla on paljon paikkoja jossa saan olla paljon rauhassa. Mieluisimpia unipaikkojani on emäntäni tyynyllä. aah ihanat nokoset siinä saapi kun siinä on vielä minulle hommattu viltti jota saan myllertää kuinka haluan… Mutta välillä minulle ollaan pikkuisen vihaisia kun olen ollut tuhma tyttö. Yksi sohvan nurkka oli todella mukava. Jostain syystä vaikka minulle on raapimispuukin hommattu, niin ei se niin kiva ole kuin sohvan nurkka. Se on se juttu…. Noh se on minun elämäni. Uusia elämyksiä ruuan suhteen on tullut
paljon. Härkää tomaattikastikkeessa. nam, herkkuani. Varsinkin kun joskus minua hellitään pilkotulla kinkun viipaleella.
Mutta me kirjoitellaan taasen uudelleen.

Terkuin Lucia ja vanhemmat

10.9.2011 Hei. Lucia tässä taasen kirjoitteleepi. Tai siis perheeni vustuksella. Mutta asiaan. Kuten päivitetyssä kuvassa näkyy, olen asettunut “asfalttiviidakkoon”. Todellakin. Ajattelin toivottaa sielunkumppaneille hyvät talven odotukset. Tämä neiti lähtee Tampereelle. Perheeni on saanut sieltä rauhaisan asunnon rauhaisesta kaupunginosasta, joten uskoisin, että suurta muutosta tämän hetkiseen “kissänpäiviin” ei ole tiedossa. Kunhan vain kupissa on ruokaa ja vettä. Tietenkin vielä se oma lämpöinen torkku paikan löytäminen saattaa olla pieni haaste. Mutta uskon, että sekin löytyy. Pitäähän elämässä olla haasteita. Jopa pienellä neidilläkin.

Terkuin, Lucia

1.5.2011 Täällä Lucia kirjoitteleepi perheensä avustuksella. Minulla on täällä hyvä olla ja saan viettää todellakin kissanpäiviä. Herkkujakin minulle suodaan välillä. Uusin herkkuni on ylikypsä saunapalvi. Njamm. Pikkuisen olen ollut villilläkin päällä. Mutta päiväni kuitenkin kuluu köllötellessä. Toivon kaikille kodin löytäneille sielunkumppaneille kissanpäiviä. Perheeni pitää minun turkistani todella hyvää huolta, kun talvikarvani on lähdössä. Ai kun ihanalta tuntuu, kun harjalla hitaasti otetaan. Ihan kuin taivaassa olisin. Kynsien leikkuusta en oikein pidä, niinkuin tuosta lelustakaan. Minä haluan vain lötkötellä ja nauttia auringon paisteesta. Odotan todella innolla kärpäsiä jota jahtailla.

Terkuin, Lucia

5.4.2011 Täällä Matomäessä Lucian kanssa on ensimmäinen yö vietetty. Pikkuisen oli levottomuutta ja paikkojen tutkintaa. Kuuluu asiaan, että kolutaan joka paikka läpi. Kuitenkin prinsessa löyti meidän sängyn päädystä paikan jossa köllötellä. Päivä meni verkkaisesti ja osittain nukkumalla. Tällähetkellä Lucia köllöttelee sohvan reunalla fleecen päällä ja nauttii kissanpäivistä. Ohessa on
muutamia kuvia. Todella kiltti ja utelias nuorineiti. Erittäin huomionkipeä. Mutta osaa itse ottaa oman rauhan myös.

Terveisin kotiväki & Lucia

P.S. Ainakin ikkunalaudan leveyttä ja pituutta piisaa meillä mistä katsella maailman menoa.

****

24.2.2011 Lucia siirtyi Rekku Rescuelle kotihoitoon Ahlaisiin.

Kuulumisia kotihoidosta:
Lucia on sopeutunut meille valtavan hyvin. Ekan työpäivän pidin varoiksi eristyksissä, mutta turhaan. Hyvin kiltti kissa,rauhallinen, hellyyhdenkipeä ja kova kehräämään. Juttelikin ekoina päivinä, mutta nyt on nukkunut paljon ja tutustunut meidän toisiin kissoihin.

Ruokahalu on hyvä ja asiointikin onnistuu. Vähän murinaa on ollut meidän kissoilla, mutta onneksi Lucia on rauhallinen eikä pienistä hätkähdä. Suukkojakin on kyllä nähty, joten kaikki hyvin tällä rintamalla. Sopii varmasti perheeseen, jossa on muitakin kissoja. Lucia otti heti ekana yönä paikan mun vierestä sängyssä, ajatteli kai olevansa turvassa ja vasta viime yönä omat kissat uskalsivat samaan sänkyyn, joten meitä oli siina neljä. Onneksi on iso sänky ja rauhallisia kissoja kaikki kolme. Luonnehtisin Luciaa ensisijaisesti sopeutuvaksi, kiltiksi puumaksi.

1.2.2011 Lucia on Porista, Reposaarentieltä löydetty kesy leikattu tyttökissa. Musta, pieni valkoinen läntti rinnassa. Kissalla on liikavarpaita. Lucia on kiltti kotikissa.

Kulukorvaus leikatusta kissasta on 120 euroa. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.