Luci

05/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Suloisilla minitupsu-korvilla ja ylimääräisillä varpailla varustettu ihana kissapoika Luci rakastaa vauhdikkaita leikkejä, muiden kissojen seuraa ja pitkiä silityshetkiä.

6.3.2020

Tullessaan Rekku Rescuen hoiviin Luci oli ihmiseen tottumaton ja pelkäsi kosketusta. Luci ilmaisi pelkoaan ja hämmennystään sähisemällä sekä saattoi myös läpsäistä ihmisen kättä. Luci on kuitenkin reippaana poikana edistynyt viimeisen kuukauden aikana paljon ja hänestä on kuoriutunut mitä suloisin pikku kissa, joka nauttii nykyään kovasti silityksistä ja ihmisen antamasta huomiosta. Luci on perusluonteeltaan hyvin kiltti ja ystävällinen, niin toisia kissoja kuin ihmisiä kohtaan. Ihmisten kanssa elämisen opettelu on hänellä kuitenkin vielä alkuvaiheessa, joten Luci tarvitsee oman ihmisen, jolla on paljon kissakokemusta ja erityisesti silmää kissan eleiden tarkalle tulkitsemiselle. Kissan sielunelämää ymmärtävän ihmisen kanssa Luci näyttää parhaat puolensa: tulee itse silitettäväksi, tervehtii puskemalla, käy pötköttämään aivan viereen, kehrää ja polkee tassuilla. Tutun ihmisen kanssa syliin nostaminen ja siinä paikasta toiseen kuljettaminen, kynsien leikkaaminen ja muutenkin käsittely onnistuu Lucin kanssa hienosti. Ajoittain Luci vielä saattaa hämmentyä, jolloin hän yrittää läppäistä ihmisen kättä tassullaan. Lucilla on myös satunnaisesti tapana yrittää hellyydenpuuskassa osoittaa kiintymystään lempeästi puremalla ihmisen kättä, kuten toista kissaa purisi. Pikkuhiljaa Luci varmasti oppii pois tästä tavasta, kunhan uudessa kodissa osataan tilanteen sattuessa reagoida siihen oikein.

Luci on seurallinen ja nauttii paljon toisten kissojen kanssa olemisesta. Lucilla on hyvät sosiaaliset taidot ja hän tekee tuttavuutta toisten kissojen kanssa hyvin kohteliaasti. Nuorena kissana Lucilla riittää energiaa ja vauhtia. Sijaiskodissa lempileikkejä ovat asunnon ympäri ravaaminen, jahtausleikit ja aivan ehdoton ykkönen, kepistä heilutettavan sulkalinnun metsästäminen, mitä tehdessä Luci loikkii upeita, yli metrin korkuisia loikkia. Toimeliaana poikana Luci osaa keksiä itselleen tekemistä tylsyyden iskiessä; erityisen kivaa puuhaa on hiekkalaatikoista hiekan ulos viskominen, veden läikyttäminen vesikupeista sekä kasvien kanssa tappelu. Nämä tavat kuitenkin esiintyvät sitä vähemmän, mitä enemmän ihminen jaksaa tarjota Lucille virikkeitä ja leikkihetkiä. Vessassa asiointi on kuitenkin Lucilla luonnostaan vauhdikasta, joten uuden kodin kannattaa panostaa korkeareunaisiin hiekkalaatikoihin.

Luci jaksaa hyppiä, heilua ja spurttailla tuntitolkulla, joten hän ehdottomasti tarvitsee kaverikseen toisen nuoren, energisen ja vauhdikkaista leikeistä pitävän poikakissan. Taloudessa voi tämän lisäksi mahdollisesti olla muitakin eri-ikäisiä kissoja, koska Luci osaa kohdata myös vanhemmat kissat kunnioittavasti ja tarvittaessa jättää nämä rauhaan. Lapsiperheeseen Luci ei sovi ajoittaisen arvaamattoman käytöksen vuoksi. Luci myös toisinaan säikkyy kovia ääniä ja äkkinäisiä liikkeitä, joten tälle pojalle parhaiten sopivimmat palvelijat olisivat suht rauhallista arkea viettäviä, kissaorientoituneita ihmisiä.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Iina / 050 379 8774

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Luci

Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.