Lucas

Lisätty sivulle: 2014-11-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Lucas
28.12.2014 Lucas sai kodin Hyvinkäältä toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

1.1.2015 Lucas on kotona. En usko että olisi voinut mennä paremmin kotiutuminen ja tutustuminen isoveljeen. :) Tiistaihin asti kaverukset tutustuivat toisiinsa keittiön oven alta ja kun Lucas vihdoin livahti ovenraosta niin ei kauaa mennyt kun jo leikkivät ja haistelivat toisiansa. Tämän jälkeen kun laitoimme Lucaksen takaisin keittiöön alkoi kauhea naukukonsertti. Eihän tuota pientä poloista voinut siellä enää yksin pitää ja päätimme antaa ovien olla auki. Kun kaikki paikat oli haisteltu läpi niin Lucas rojahti isännän elkein sohvalle nukkumaan. Kotihoitajan neuvojen mukaisia ruokia on annettu ja ruokahalua ainakin löytyy. Kummasti Odinin ruoka vaikuttaa paljon kiinnostavammalta mutta hyvin ovat omiansa syöneet :) Lucas leikkii paljon ja on vilkas pieni veijari. Uudenvuoden raketitkaan eivät pelottaneet yhtään. Sauna oli kiinnostava ja nyt kuuluu vaatekaapilta kolinaa. Stressistä ei tietoakaan. Tärkeitä papereita ei tosiaan kannata jättää näkyville niin kuin kotihoitaja sanoi :) Vessapaperirullakin oli saanut vähän kyytiä. Lucas tottelee heti jos sitä kieltää menemästä johonkin tai jos se uhkaa leikkiä jollain mikä sille ei kuulu. Todella paljon samanlainen kuin mitä Odin oli pentuna. Kyllä meille taisi aika täydellinen kissa tulla taloon toisen seuraksi. Ohessa muutama kuva. Voimme lähettää lisää kunhan saamme pikkusen pysymään paikallaan.

***

Leikattu urospentu, n. 4kk. Kotihoidossa Helsingissä.

19.11.2014 Lucaksesta on ajan myötä kuoriutunut varsinainen hempeilijä, jonka päiväjärjestykseen kuuluu pakollisena ihmisen olkapäällä/leuan alla otetut nokoset. Virikepuolella puolestaan Lucas on löytänyt kutsumuksen tehokkaana paperisilpojana…

4.11.2014 Lucas on utelias ja vilkas pikkupentu. Kun leikeiltään ehtii, Lucas kiipeää sohvalle hoitotädin viereen kehräämään, yleensä olkapäälle tai leuan alle, ja joskus innostuu myös hieman pesemään kasvoja tai hiuksia. Syliin kuitenkin tullaan juuri silloin kuin itse huvittaa, ja suurimman osan ajasta Lucasta kiinnostaa juokseminen, kiipeäminen, kissakaverin kanssa painiminen, ja paremman tekemisen puutteessa leluhuiskan jahtaaminen. Kissaseuralainen onkin Lucaksen tulevassa kodissa aivan ehdoton vaatimus, sillä näin vauhdikasta pikkukissaa ei oikein ihmisvoimin saa uuvutettua… Kaverikissan kainaloon on myös kiva nukahtaa, ja Lucas onkin ottanut keinoemoikseen sekä vain hieman itseään vanhemman Linnea-pennun että aikuisen Valentinan. Aivan pienten lasten perheeseen Lucas on hieman liian ujo.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.