Luca

Lisätty sivulle: 2012-06-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Luca
6.8.2013 Luca muutti omaan kotiin Helsinkiin siskonsa Nöcön ja toisen kissan kaveriksi.

***

Leikattu uros, noin 1v. (kesällä 2013) Espoossa

Omistajan kertomaa:

22.7.2013 Sheldon viihtyisi varmasti kodissa, jossa on muita innokkaita leikkijöitä. Pikku-Shelly on edelleen hyvin pentumainen, onhan hän vasta hieman yli vuoden ikäinen. Kisu juttelee kovasti ja häntä vipattaen juoksee aina laatikon luo, jossa tietää lelujen sijaitsevan. On kuitenkin viime aikoina alkanut viihtyä myös enemmän sylissä, hyppää aina kujerrellen syliin ja kehräten käpertyy pieneksi keräksi. Nukkuu myös mielellään yöt samassa sängyssä, aamulla herätään märkiin pusuihin ja mahan leipomiseen.

8.7.2013 Sheldon on kuin koira kissan puvussa. Ei pelkää ketään, tulee heti kehräämään ja puskemaan. Hyvin seurankipeä ja sosiaalinen, leikkii myös lasten kanssa, mutta syliinottamiset lapsilta vähän pelottavat. Hengitys “kuorsaa” edelleen joskus, varsinkin jos innostuu tai pesee itseään kehräten. Eläinlääkäri tutki, mutta ei mitään löytynyt. Myös meille tullessa tuhina oli kova, mutta silloin johtui luultavasti stressistä.

7.7.2013 Sheldon etsii uutta kotia. On ollut Rusina kissan kanssa samassa kodissa, mutta yhteinen koti ei ole välttämätön, sillä kissat ovat luonteeltaan kovin erilaiset.

KULUKORVAUS KODINVAIHTAJASTA ON 60€
Uusi omistaja tekee kissasta luovutussopimuksen Rekku Rescue ry:n kanssa.

***

10.11.2012 Luca sai kodin Espoosta.

***

Kuulumisia kodista:

14.11.2012 Heippa! Kisusen nimi vaihtui Sheldoniksi ja tosi hyvin on mennyt. On kyllä niin sosiaalinen tapaus, alkaa kehräämään pelkästä hipauksesta ja on niin leikkisä! Ensikohtaaminen Rusinan kanssa oli aikamoista pullistelua ja tuijottelua. Liittenä kuva, kun pitivät vielä hyvää hajurakoa.

Pienempi on vielä niin säpsähtelevä, että rauhallisemman Rusinan häntä on pörröllään vähän väliä. Kuitenkin jo nyt, parin päivän jälkeen, ovat jo haisteluväleissä, Rusina ei enää sähise tai murise, ja eilen nähtiin ensimmäinen kisupusukin! Liitteenä myös kuva, kuinka jo voivat olla ihan rentoina vierekkäin. Nukkuvat myös samassa sängyssä huristen meidän kanssa.

***

Urospentu, noin 3kk (heinäkuussa 2012), hoidossa Tallinnassa

18.8.2012 MISSÄ ON LUCAN OMAA IHMINEN? LUCA on kun auringon nousu! Kun sen näkee sama ilo valtaa kuin kauniina kesäisenä aamuna. Luca on iloinen, utelias ja kekseliäs. Luca on maailman ihanin kissalapsi! Poju leikkii toisten kissanpentujen kanssa ja on tottunut myös pienen koiran seuraan. Luultavasti olisi Lucan toive, että tulevassa kodissa sillä olisi paitsi runsaasti silityksiä tarjoavia ihmisiä myös toinen kiltti kissa leikkikaveriksi ja seuraksi. HUOM! Lucalla on todella kaunis turkki ja maailman söpöin valkoinen hännänpää! Luca on Rekku Rescue kautta kodin saaneen Nöcön velipoika.

29.7.2012 Pikkumies Luca, lellinimellä Panda, on valtavan kiltti, upea, klassisen kaunis kissanpentu! Pikkumies on äärimmäisen sosiaalinen, kaipaa paljon seuraa. Poju on aivan ihana, uskollinen, koiramainen. Luonne on 10! Pojan turkki on pehmeä ja silkkinen. Innokas leikkimään aina tilaisuuden tullen! Pikkuherra ei ole millään tavoin ongelmapentu, on täysin sisäsiisti. Toivomme että kisu löytää pian sen omaan rakkaan ihmisen ja sydämellisen loppuelämän kodin.

2.7.2012 Luca siirtyi Tallinnaan hoitokotiin.

24.6.2012 Luca uros pentu Kohtla-Järven tarhalla.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.