Louna

Lisätty sivulle: 2013-08-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Louna
13.9.2013 Louna muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Leikattu naaraspentu, noin 10 vkoa (vko 35), kotihoidossa Helsingissä. Luovutusiässä vko 37 lopussa

29.8.2013 Louna on ruoalle perso köllöttelijä, joka ei ihan aina viitsi lähteä siskojensa tohotuksiin mukaan. Pärjäisi siis myös ainoana kissana, mutta ei kissakaverikaan ole pahitteeksi. Ihmisläheinen hurisija, josta löytyy myös leikkisämpi puoli ja hurja leluhiirten saalistaja.

Siskokset Louna, Kipinä ja Tappura ovat tulleet noin kolmiviikoisina yhdistykselle kotihoitoon ja ovat lähtöisin Satakunnasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.