Louise (nyk. Vilma)

Lisätty sivulle: 2015-08-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Louise (nyk. Vilma)
10.9.2015 Louise ja Thelma saivat yhteisen kodin Espoosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

17.9.2015 Nyt tytöt ovat olleet viikon verran kotona, niin laitan kuulumisia kuten lupasin. Ensimmäisenä laitankin tyttöjen uudet nimet eli Louise on nykyään Vilma ja Thelma puolestaan Viivi. Meillä on lähtenyt kaikki sujumaan alusta alkaen oikein hyvin. Ensimmäiset päivät menivät kaikin puolin ihmetellessä ja tutkiessa jokainen nurkka tarkasti läpi, mutta kotiutuminen on mennyt loistavasti ja kumpikin voi hyvin. Kaikenlainen ruoka maistuu enemmän kuin hienosti (ja sitä myös tarvittaessa osataan kerjätä jos ei tarpeeksi nopeasti kuppeja täytetä) ja parasta leikkiä on ehdottomasti siskon kanssa painiminen sekä oman peilikuvan ihmetteleminen. Paras nukkumapaikka on tietenkin siskon vieressä, ja yötkin ovat menneet yllättävän rauhallisesti nukkuen.

Monet ovat myös jo käyneet tyttöjä katsomassa ja ne ovat suhtautuneet kaikkiin ihmisiin oikein kiltisti, eivät ujostele lähes ollenkaan ja leikkiessä ihmisten kanssa eivät käytä kynsiä eivätkä pure. Kumpikin malttaa hetken aikaa kerrallaan olla sylissä mutta nopeasti pitää päästä taas riehumaan eikä sylissä malta kauaa pysytellä. Öisin tosin on mukava nukkua joko ihmisten vatsan päällä tai kainalossa. Nyt vain odotetaan, että tytöt saavat rokotukset niin sitten pääsevät ulkoilemaan valjaissa. Kovasti katselevat ulos ikkunasta ja seuraavat lintuja sekä ulkomaailman elämää eli veikkaan että mielellään lähtevät sitten ulos.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 5/2015.

30.8.2015 Lisätty Louiselle uusia kuvia. Tytöt ovat reipastuneet hoitopaikassaan ja leikki maistuu! Louise on tytöistä aktiivisempi ja leikkisämpi. Kotihoitopaikassa kävi tänään vieraita ja tytöt olivat hyvin sosiaalisia vieraiden kanssa. Pennut ovat kilttejä, eivätkä käytä kynsiään leikkiessään ihmisen kanssa.

24.8.2015 Thelma ja Louise tulivat kotihoitoon viikonloppuna. Louise on hyvin leikkisä pentu. Molemmat tytöt antavat silittää ja ovat melko reippaita. Lisätietoja luvassa, kunhan kotihoitaja tutustuu pentuihin vähän lisää.

Thelma ja siskonsa Louise ovat kotoisin Lopelta, jossa on projekti ison kissapopulaation parissa.Nämä pennut ovat olleet sisätiloissa perheen parissa, joten ne ovat tottuneet käsittelyyn. Tytöt etsivät kotia ensisijaisesti yhdessä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.