Lotus

Lisätty sivulle: 2007-10-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lotus
23.12.2007 LOTUS JA ALTEA MUUTTIVAT YHDESSÄ HAMINAAN

****

NAARAS, noin 5kk (joulukuussa 2007)/ Tampereella

13.12.2007 Kuulumisia: Lotus on reipastunut kovasti päästyään pois eristyshuoneesta. Nykyään neiti on oikein eläväinen pentu, joka hakeutuu myös itse tuttuun ihmisseuraan ja kehrää melkeinpä kokoajan, siitä lempinimi pikku kehrääjä. Ainoa oikea nukkumapaikka öisin on tytön mielestä sängyssä ja mieluiten vielä jonkun päällä. Uusiin ihmisiin Lotus suhtautuu vähän varovasti, mutta rohkaistuu joka päivä lisää. Lotus ei kuitenkaan ole mikään arka reppana, vaan enemmän pomotyyppiä. Lotus on aika pikkiriikkinen vielä, Altea sisko on huomattavasti isompi. Kuvassa Lotuksen kanssa on normaalikokoinen aikuinen kissa, mikä antanee hieman osviittaa koon suhteen. Tämän harvinaisen kauniin värisen tytön olisi jo korkea aika päästä omaan kotiin kujeilemaan.

16.11.2007 kuulumisia: Lotus on ensi silmäyksellä kokonaan siniharmaa pikkuneiti, mutta tarkempi tarkastelu paljastaa, että hännässä on juuri ja juuri erotettavissa hauskoja tummanharmaita raitoja. Lotus on hyvin utelias ja onkin jo oppinut käyttämään keittiön kaappeja tikapuina ja se viisaua että varastettu ruoka on aina maistuvampaa kuin omassa kupissa oleva on jo iskoistunut vallan hyvin mieleen. Ruokalistalle on tähän mennessä päätyneet niin fetasalaatti, jäätelö kuin vehnämurotkin. Omista ruoista Lotuksen suosikkeja ovat aidot lihat, teollinen märkäruoka ei maistu ollenkaan yhtä hyvältä ja raksujakin syödään varsin varovaisesti. Lotus myös leikkii mielellään ruokakupin vartijaa:)

Luonteeltaan Lotus on ilmiselvästi tuleva kodin kuningatar. Näin pieneksi kissaksi siinä on varsin paljon ylväyttä – edes verekseltään pahanteosta yllätettynä se ei näytä tippaakaan katuvalta, vaan näyttää pitävän kolttosiaan täysin oikeutettuina. Johtaa lempeästi myös sisartaan haluamaansa suuntaan.

Tyttö arastelee vielä ihmisiä, syödessä saa kuitenkin silittää ja seurailee kodin tapahtumia. Kodissa, jossa Lotukselle annetaan paljon huomiota kesyyntyy luultavasti nopeasti. Kiva kissakaveri opastamassa talon tavoille olisi varmasti mukavaa, mutten usko että ainokaisen osaakaan tyttö pistäisi pahakseen.

31.10.2007 Pennut Lotus ja Negrita siirtyivät yhdessä uuteen paikkaan opettelemaan kotikissan elämän alkeita joten nämä pienokaiset ovat jo pian valmiina uuteen omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen.

26.10.2007 Evita ja pentunsa Lotus, Negrita ja Altea kaipaavat oman kodin hellään huomaan.

Kertomus: Hylätty kotikissa löysi piilopaikan roskatynnyrin vieressä romun alla ja synnytti 3 pentua- musta, sininen ja raidallinen- kaikki tyttösiä. Emo-kissa on ystävällinen ja rakastava, ikävöi ja kaipaa ihmisseuraa. Sen silmä on aikaa sitten vioittunut mutta se ei ole tulehdunut ja leikkausta (silmän poistoa) ei tarvita. Pennut ovat vielä vähän ujoja ja pelokkaita, mutta eivät mitenkään villejä tai aggressiivisia.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.