Lölli

7-8v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

3.11.2022 Lölli-poika löysi oman kodin Helsingistä.

***

Lölli on letkeä iso kollipoika joka viihtyy myös lapsiperheessä.

19.10.2022 

Lölli tuli Rekkujen sijaiskotiin kodinvaihtajana. Iältään hän on poikamies parhaassa keski-iässä. Hän on rento ja letkeä seuramies, joka haluaa olla mukana kodin askareissa, tulee morjestamaan vieraat ovelle ja tykkää silityksistä ja leikkimisestä. Kovin sylikissa hän ei ole, mutta muuten menossa mukana ja hän menee hyvin lapsiperheessäkin joukon jatkona.

Löllillä ei ole erityisempiä toiveita uudelle kodille, kunhan löytyy seuraa ja leikittäjiä ja joku parveke josta voisi turvallisesti katsella maailman menoa voisi olla Löllin mieleen. Myös valjasulkoilu on kovasti Löllykän mieleen, joten sitä olisi suotavaa harrastaa myös uudessa kodissa.

Ruuan suhteen hän on hieman ronkeli ja mieluiten hän syö tiettyjen merkkien kalapohjaisia ruokia. Välillä hän innostuu ahmimaan ja sitten ruoka palautuu samaa tietä takaisin lattialle. Toki ruokavaliota voisi pikkuhiljaa totuttelemalla laajentaa.

Toisista kissoista Lölli ei ole moksiskaan, mutta kovin alistuvan ja kiltin kissan kaveriksi hän ei sovi koska voi alkaa pomottamaan. Eli Lölli voisi viihtyä talouden ainoanakin kissana.