Lobazin (nyk. Emppu)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Lobazin (nyk. Emppu)
3/2006 Lobazin sai oman kodin.

***

Kuulumisia kodista:

22.5.2006 Hei! Lobazin tuli meille maaliskuussa 2006. Hän sai heti nimen Emppu (Remppunen). Emppu on hiljalleen kotiutunut perheeseemme, vaikka on vielä on hyvin tarkka omasta reviiristään ja siellä liikuvista ihmisistä. Vieraita kohtaan hän on hieman varovainen ja menee tarvittaessa omaan koloonsa sängyn alle. Omia perheenjäseniä hän on häntä pystyssä vastassa ja tervehtii heitä kurnutuksella. Emppu on ottanut myös omakseen aikuiset lapsemme, kun he tulevat perheineen käymään kotona.

Emppu on hyvin leikkisä ja sosiaalinen kissa. Hän haluaa olla mukana kaikissa perheen touhuissa. Hän on onnistunut valloittamaan kaikkien sydämet. Emppu pitää silittämisestä ja rapsuttamisesta. Hän tulee mielellään syliin kehräämään. Empun ehdoton suosikki on hiirileikki, jossa hän saa hiipiä ja vaania emännän tekemää lelua, jota isäntä vetää narussa perässään. Toinen suosikkileikki on syöksyminen virkatun helistinpallon perässä. Emppu viihtyy hyvin kotona, mutta uskaltautuu jo hieman rappukäytäväänkin. Ensimmäinen pidempi matka oli vappuna mökille, jossa hän nautti ulkoilusta valjaiden kanssa suunnattomasti. Kotona hän ulkoilee lasitetulla parvekkeella. Sinne on rakennettu Empulle on oma kiipeilypaikka, jossa on monenlaisia mielenkiintoisia tasoja ja koloja. Iltaisin Emppu käpertyy vähäksi aikaa sänkymme jalkapäähän nukkumaan, kunnes hän siirtyy vielä omiin iltatouhuihinsa. Varhain aamulla hän haluaa herättää meidät nuolemalla ja tarvittaessa näykkimällä poskesta. Sydämellinen kiitos suloisesta kissasta! Empun perhe

****

Uros, ikä tammikuussa 2006 noin 1,5v.

1-1,5 v.Leikattu kolli. Löytynyt kadulta todella laihana ja kurjana,nyt painaa varmasti 6 kg,iso poika! Tottunut toisiin kissoihin ja ihmisiin ja on kiltti :)