Liv

11.10.2019

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

LIVISTÄ EI TÄLLÄ HETKELLÄ OTETA ENEMPÄÄ KYSELYITÄ VASTAAN, MAHDOLLINEN KOTI LÖYTYNYT!

Liv on utelias pieni tyttö, joka etsii yhteistä kotia parhaan ystävänsä ja siskonsa Stinan kanssa.

12.1.2020

Liv saapui Rekkujen kotihoitoon hyvin pikkuisena, vain muutaman viikon ikäisenä. Kotihoitopaikassa ovat yhdessä Livin kanssa kasvaneet Livin sisarukset Stina, Ebba, Millie, Oscar, Jerry, Tom ja Axel sekä näiden serkut Lisa, Kasper ja Viggo. Hoitopaikassa pentuja ovat hoivanneet ja kasvattaneet Livin ja sisarusten emo Ingrid sekä serkkujen emo eli Ingridin sisko Mathilda.

Liv on utelias, mutta sisartaan Stinaa hieman rauhallisempi tyttö. Yhdessä Stinan kanssa he usein leikkivät palloleikkejä ja illan tullen käpertyvät nukkumaan yhdessä toistensa viereen. Liv on tästä kaksikosta se joka tuumailee ja seuraa sivusta mielellään ensin, mutta sitten Stinan rohkaisemana kirmaa mukaan leikkeihin ja kahdenkeskisiin seikkailuihin. Nämä tytöt ovat erottamattomat sydänystävykset, jonka vuoksi he yhdessä etsivät omaa kotia.

Tytöt ovat reippaita, avoimia ja sopeutuvaisia, joten sopisivat varmasti myös lapsiperheen hälinään sekä muiden lemmikkien seuraksi.

Tytöt ovat menossa steriloitaviksi parin viikon sisällä, ja operaatiosta muutaman päivän päästä ovat valmiita muuttamaan omaan kotiin.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 200 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Karoliina / 045 614 7290

Soittoajat: la ja su 12-13

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Liv

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.