Liv (nyk. Nuppu)

11.10.2019

Alkuperä: Suomi

27.1.2020 Liv muutti omaan kotiin Vantaalle siskonsa Stinan kanssa.

***

Liv on utelias pieni tyttö, joka etsii yhteistä kotia parhaan ystävänsä ja siskonsa Stinan kanssa.

12.1.2020

Liv saapui Rekkujen kotihoitoon hyvin pikkuisena, vain muutaman viikon ikäisenä. Kotihoitopaikassa ovat yhdessä Livin kanssa kasvaneet Livin sisarukset Stina, Ebba, Millie, Oscar, Jerry, Tom ja Axel sekä näiden serkut Lisa, Kasper ja Viggo. Hoitopaikassa pentuja ovat hoivanneet ja kasvattaneet Livin ja sisarusten emo Ingrid sekä serkkujen emo eli Ingridin sisko Mathilda.

Liv on utelias, mutta sisartaan Stinaa hieman rauhallisempi tyttö. Yhdessä Stinan kanssa he usein leikkivät palloleikkejä ja illan tullen käpertyvät nukkumaan yhdessä toistensa viereen. Liv on tästä kaksikosta se joka tuumailee ja seuraa sivusta mielellään ensin, mutta sitten Stinan rohkaisemana kirmaa mukaan leikkeihin ja kahdenkeskisiin seikkailuihin. Nämä tytöt ovat erottamattomat sydänystävykset, jonka vuoksi he yhdessä etsivät omaa kotia.

Tytöt ovat reippaita, avoimia ja sopeutuvaisia, joten sopisivat varmasti myös lapsiperheen hälinään sekä muiden lemmikkien seuraksi.

Tytöt ovat menossa steriloitaviksi parin viikon sisällä, ja operaatiosta muutaman päivän päästä ovat valmiita muuttamaan omaan kotiin.