Lissu (nyk. Lumi)

Lisätty sivulle: 2012-11-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lissu (nyk. Lumi)
3.11.2012 Lissu muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

23.1.2013 Kuulin lokakuussa 2012 Heiluvan Hännän kissa -aiheisella luennolla kotia etsivästä kissanpennusta ja heti kun näin kisun kuvan, niin ajattelin, että nimeksi sopisi Lumi ja näin jo mielessäni pennun meillä. Pyhäinmiestenpäivän tienoilla meille sitten muutti kilon painoinen pieni nyytti kahden muun kissan ja kahden koiran lauman jatkeeksi. Noin viikon sisään Lumi oli jo kotiutunut meille ja siitä alkoivatkin sitten erittäin vauhdikkaat leikit kissojen kesken. Pikkuinen on kaiken kaikkiaan todella rohkea ja vilkas pentu, joka ei ole moksiskaan autoreissuista, kyläilyistä tai esim. imurista.

Lumi on myös todella seurallinen ja nukkuu joka yö meidän vieressämme ja on ensimmäisenä aamulla hakemassa rapsutuksia, kun muut nelijalkaiset vielä nukkuvat (mutta onneksi vasta sitten kun herätyskello soi). Seurallisuudesta lienee kertoa sekin, että kun oksentelin noro-viruksen takia, niin pikku sintti pysyi vierellä koko päivän vaikka muut eläimet olivat mieheni kanssa olohuoneen puolella.

Helmikuun puolella meidän pitäisi käydä muiden saman pentueen kisujen kanssa pentukurssilla opettelemassa perustaitoja ja aktivointia. Olemme harjoitelleet jo istumista ja yllättävän nopeasti (ainakin perheen kesken :) ) tämä temppu onnistui. Mukana myös muutama kuva.

***

Leikattu naaraspentu, 3kk (marraskuun alussa 2012), kotihoidossa pääkaupunkiseudulla

2.11.2012 Naava-emo ja sen pennut Lissu, Kerkkä, Silmu ja Myski pääsivät Satakunnasta hoitoon pääkaupunkiseudulle juuri kun emo oli synnyttänyt. Lisäksi orpo Myrtti-pentu liitettiin pentueeseen muutamaa päivää myöhemmin.

Nyt suloiset pikkuiset ovat 12-viikkoisia ja valmiita lähtemään omaan kotiin. Pentuja on sosiaalistettu erityisen paljon, sillä kotihoitajat toimivat koira- ja kissakoulu Heiluvassa Hännässä ja ovat luvanneet myös järjestää pentueelle ilmaisen pentukurssin koulutustiloissaan Helsingissä.

KULUKORVAUS LEIKATUSTA kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.