Lissu-beth

Lisätty sivulle: 2017-08-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lissu-beth
24.9.2017 Lissu sai uuden kodin siskonsa Kertun kanssa Vantaalta.

***

Kuulumisia kodista:

3.2.2018 Syyskuussa 2017 sain tarjota kodin kahdelle maailman suloisimmalle kissalle, Kertulle ja Lissulle. Huomenna tytöt viettävät 1- vuotis syntymäpäiväänsä. Herkuttelemme ja nautimme yhdessäolosta ❤

Meillä menee tyttöjen kanssa hyvin. Kasvamme ja pidämme toisistamme huolta. Terkkuja teille kaikille!

1.10.2017 “Viikko on vierähtänyt Kertun ja Lissun kanssa. Meillä on lähtenyt hyvin käyntiin. Ekat päivät tutustuimme toisiimme sekä uuteen ympäristöön, mutta myös nukuimme samassa sängyssä jo heti ensimmäisenä päivänä. Tuntuu kuin olisimme olleet yhdessä aina ❤”

***

Leikattu naaraspentu, synt. 2/2017, kotihoidossa Espoossa.

12.9.2017 Kerttu ja Lissu kävivät sterilisaatiossa, mutta se ei ole juuri hiljentänyt sisarusten välillä rajujakin iltaralleja. Lissu on itsenäisempi ja rohkeampi sisaruksista, mutta huomio kelpaa Lissullekin. Silittelyn palkaksi saa kuunnella Lissun kehruukonetta täysillä kierroksilla.

29.8.2017 Lissu saapui kesäkuun alussa kodinvaihtajana Porvoosta etsimään uutta kotia siskonsa Kertun kanssa. Pennut jäivät orvoiksi 10 viikon iässä, jonka jälkeen aikaisemmassa kodissa asustellut aikuinen kollikissa Jorma otti pennut hoivaansa ja opetti ne hellän päättäväisesti kissojen tavoille.

Lissu on reipas, sosiaalinen ja ihmisrakas kehruukone, joka huolehtii myös tarvittaessa herätyskellona toimimisesta puskemalla ja kovasti kehräämällä. Lissu on siskoaan Kerttua hieman isompi ja rohkeampi, klassista tabbykuviota kantava kaunotar.

Ruoan suhteen Lissu on ahmatti ja kaikki ruoka maistuu ja kuppikin nuollaan tarkkaan kiiltäväksi. Hoitotoimenpiteet eivät tuota ongelmia. Leikkiminen siskon ja Jorman kanssa on mielipuuhaa. Kissoille tyypillisesti riehuminen alkaa yleensä silloin kun hoitohenkilökunta menee nukkumaan.

Lissun ja Kertun alkutaival oli haastava ja kaikki kolme sairastivat saapuessaan ripulia. Etenkin Lissu ja Kerttu olivat huonossa kunnossa. Hoidolla tytöt kuitenkin alkoivat toipua nopeasti.

Lissu ja Kerttu etsivät uutta kotia itsestään riippumattomista syistä ja
tahtovat yhteiseen kotiin, jossa leikit voivat jatkua ja sisko on turvana.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.