Lissu

Lisätty sivulle: 2011-11-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lissu
1.6.2012 Lissu sai kodin Espoosta.

***

Kuulumisia kodista:

13.7.2012 Hei! Lissu on nyt ollut minulla 1,5 kuukautta. Lissu on ollut heti kantokopasta päästyään utelias ja sosiaalinen, kehräsi kovasti ja seuraili minua ympäri asuntoa. Seuraavana päivänä alkoi myös leikkiminen ja jutustelu. Kaikki on edelleen sujunut hienosti, Lissu tykkää täälläkin istua ikkunalaudalla ja käydä lasitetulla parvekkeella haistelemassa ulkomaailmaa vedenpoistoaukoista. Silloin kun Lissulla alkaa olla nälkä se tykkää tulla “leipomaan” ja nuolemaan kättä, ja sitten ruokakipolle. Varsinaisesti syliin vain makaileaan se ei hirveästi tule, mutta tykkää maata vieressä sohvalla rapsutettavana.

Ikävintä mitä Lissu on keksinyt on läppärin näytön ja johdon pureskelun yrittäminen jos en ole leikkinyt sen kanssa tarpeeksi. Ei se touhu leikkimisen jälkeen onneksi kiinnosta. Viikko sitten kokeiltiin ensimmäistä kertaa käydä valjaiden kanssa ulkona, ja siitäkin Lissu tuntuu pitävän, ja saa purettua energiaa.

On ollut kyllä todella mukava kissa, kaikki vieraatkin ovat ihastelleet sen
rohkeutta ja kiltteyttä, ja tietysti kauneutta. Suurkiitokset kotihoitajalle joka on selvästi pitänyt Lissusta hyvää huolta!

****

LEIKATTU NAARAS, aikuinen, kotihoidossa Tallinnassa

17.4.2012 Lissu-kissalla menee hyvin. On kyllä mukava kissa ja vähän erilainen kuin omat. Hän osaa leikkia yksin, hyppii kaikilla neljällä tassulla ilmaan ja juoksee. Tyttö on lihonnut, ruoka maistuu. Tulee luokseni kehräämään ja pyytämään rapsutuksia. Mun kissat ovat arkoja, mutta Lissu on rohkea ja täysin tasapainoinen. Ei pelkää vieraita, hyppää syliin haistelemaan ja tutustumaan.

Kevään jatkoa ja terveisiä, Kotihoitaja ja Lissu

13.2.2012 Lissu on rauhallinen, ystävällinen. Jos tulee hepulit, niin leikkii ja hyppii jonkun lelun perässä. Ei tykkä olla sylissä kun otat hänet, mutta välillä tulee itse istumaan ja kehrää kovasti. Ei ole ollenkaan arka vaan täysin tasapainoinen. Tykkää istua ikkunalla ja katsella ulos. Ei pelkää kissoja,eikä koiria. Mutta leikit toisten kissojen kanssa ei suju. Lissusta tuntuu, että toinen kissa haluaa pahaa, tai hyökkää hänen päälleen. Ei haasta itse ongelmia. Voin kyllä sanoo, että on aika ihana ja kiltti kissa. Kotihoitaja rakastaa häntä kun omiaan.

11.2.2012 Lissun varaus peruuntui omistajaehdokkaan äkillisen sairauden vuoksi.

22.11.2011 Lissu on tullut eräältä tarhalta Virossa neljän pentunsa kanssa kotihoitoon. Lissu on noin 3-4 vuotias emokissa, jolla oli neljä pentua mukanaan kun tulivat tarhalta. Kisut olivat heikossa kunnossa kun tulivat kotihoitajan luokse. Kaikkia hoidettiin ja hoivattiin, mutta Lissu emo ja poikapentu Onni olivat ainoat onnekkaat, jotka jaksoivat pitää “elämän reunasta kiinni”. Onni ja emonsa Lissu etsivät sitä ikiomaa kotia. Lissu on ystävällinen kissa ja pitää rapsutuksista. On tottunut muihin kissoihin ja myös koiran kanssa tulee toimeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.