Lissandra

Lisätty sivulle: 2014-09-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lissandra
29.9.2014 Lissandra ja Leona saivat kodin Kellokoskelta.

***

Leikattu naaraspentu. Kotihoidossa Helsingissä, luovutus aikaisintaan 17.9.2014.

8.9.2014 Lissandra on ujoin koko neljän pennun poppoosta, mutta myös kaikkein rauhallisin ja nauttiikin enemmän sylissä oleilusta ja rapsuttelusta, kuin remuamisesta muiden kanssa. Hieno neiti, joka seuraa mielummin sivusta tapahtumia ja osallistuu vasta, jos on jotain oikein kiinnostavaa tekeillä.

Leona, Lissandra, Lee Sin ja Lucian ovat neljä villiä ja leikkisää pentusisarusta, joiden temmellystä on ilo seurata vierestä. Aristavista ja ujoista pennuista on viikossa kuoriutunut ylisosiaalisia ja ihmisläheisiä sydämensulattajia. L-pennuilla oli korvapunkki joka on lääkitty ja pentujen korvia putsaillaan vielä päivittäin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.