Lipi

Lisätty sivulle: 2009-09-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Lipi
15.10.2009 LIPI MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN

****

17.10.2009 Tässä lopulta näitä alkukuulumisia Lipin uudesta kodista. Ihan hyvin on mennyt. Lipi on tutustunut rauhassa paikkoihin ja muutaman kerran päivässä ollaan jouduttu oikein etsimää, että missähän se meidän kissa on! Löytyy sitten milloin isomman pojan sängyn alta, milloin mistäkin kolosta nukkumasta. Varsinkin Rasmus on tykännyt leikkiä Lipin kanssa. Ruoka maistuu kovasti ja muutenkin on tuntunut kivalta, kun Lipi kehrää ja on meistä tyytyväisen oloinen. Aivan ihana kissa! T: Lipin uusi perhe

****

UROS, noin 4kk (syyskuun 2009 puolessa välissä)/pääkaupunkiseudulla

14.9.2009 Samasta paikasta talteen otetut kaverukset, Lille, Lilian, Lippe, Lipsi ja Lipi odottavat omaan kotiin pääsyä joko kaverin kanssa tai erikseen.

Kotihoitaja kertoo Lipistä seuraavaa: Isompikokoinen, pitkäjalkainen kissapoika, rohkea ja reipas, ystävällinen mutta itsenäinen.

Lipi otettiin talteen tällä reissulla:
http://www.rekkurescue.com/raportti.php?id=32

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.