Linus

Lisätty sivulle: 2016-12-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Linus
21.2.2017 Linus muutti omaan kotiin Sipooseen toisen kollikissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

11.7.2017 Nuori herra Linus muutti kotiinsa Sipooseen helmikuussa. Isoveli Leevi otti uuden painikaverin ilolla vastaan, vaikka alkuun Leevin olikin vaikea pysyä Linuksen leikeissä mukana. Linus on rohkea ja utelias kissa, joka sopeutui uuteen kotiinsa nopeasti. Se on kasvanut hurjaa vauhtia, ja näyttää siltä, että se kasvaa veljeään isommaksi ajan myötä. Jo puolet pienempänä se komenteli veljeään miten tahtoi. Poikien yhteistä lempipuuhaa on painiminen. Usein leikki alkaa niin, että Linus menee herättämään Leevin kiipeämällä päälle ja nuolemalla päätä. Pian Linus haastaa veljensä leikkiin, ja silloin on viisainta pysyä kauempana, sillä vauhti on melkoinen. Poikien väsähdettyä Linus painelee nukkumaan mieluiten oman ihmisen jalkoihin, jos mahdollista. Syliin se tulee harvoin, paitsi ruoan perässä.

Rapsuttelua ja silittämistä on Linuksen kanssa harjoiteltu paljon. Taloon tullessa Linusta ei hirveästi ihmisen paijaaminen kiinnostanut, mutta sittemmin se on huomannut, että ihmisenkin rapsuttelu voi olla ihan mukavaa. Nykyisin Linus tykkää silittelystä kovasti, mutta haluaa itse päättää milloin se tapahtuu. Ihmisten tullessa kotiin se yleensä vaatii syliin ottamista ja pientä huomiota, ennen kun käy haastamassa veljensä taas painimaan. Parasta huomiota on kuitenkin selvästi Leevin huomio. Veli on Linukselle todellä tärkeä.

***

Leikattu urospentu, synt. n 10.10.2016.

8.2.2017 Linuksen hoitopaikassa oli sieniepäily joka onneksi osoittautui testeissä vääräksi, ja nyt pojan kodinetsintä voi jatkua!

Muilla L-pennuilla on jo kodit, mutta Linus odottaa vielä sitä oikeaa. Linus on hieman ujonpuoleinen pentu, joka kyllä tulee itse tutun ihmisen luokse mutta heittäytyy kunnolla nauttimaan silityksistä vain todella raukeina hetkinä. Muutoin Linus on normaalin reipas ja leikkisä nuorimies, joka kaipaa ehdottomasti kissaseuraa. Kaveriksi kelpaisivat myös jompikumpi Linuksen nykyisistä aikuisista kämppiksistä, Laban tai Burtti.

11.1.2017 Linuksesta ei oteta tällä hetkellä kyselyitä vastaan.

27.12.2016 Liam, Leon, Levi ja Linus ovat railakas kissanpoikanelikko jotka saapuivat joulun alla rekkujen hoitopaikkaan emonsa ja Laban-isoveljensä kanssa. Pennut ovat pienestä pitäen kasvaneet ihmisen kanssa mutta eivät ole mitenkään erityisen tottuneita silittelyyn. Uteliaina tyyppeinä niitä kyllä kiinnostaa kovasti ihmisen puuhat, eikä liike tai puhe ole pelottavaa, mutta silitystä ja sylissäpitoa ne vielä vierastavat elleivät ole hyvin hyvin väsyneitä… Hoitotoimenpiteet sujuvat kuitenkin helposti, ja leikkikaveriksi ihminen kelpaa jo oikein hyvin.

Pojat etsivät ensisijaisesti koteja missä olisi toinen leikkisä kollikissa odottamassa painikaveria, mutta tietenkin kaveriksi kelpaisi myös joku veljistä tai rauhallinen Laban-isoveli.

Lisää kuvia L-perheestä löytyy Kissasto-blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.