Linnea

Lisätty sivulle: 2014-11-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Linnea
26.11.2014 Linnea sai kodin Vantaalta toisen kissan kaverina.

***

Leikattu naaraspentu, noin 4kk. Kotihoidossa Helsingissä.

4.11.2014 Linnea on perusluonteeltaan kovin ujosteleva pikkuneiti, jota vieraat ihmiset epäilyttävät niin että niitä on parempi tarkkailla kosketusetäisyyden ulkopuolelta. Hoitotädin sylissä kehruumoottori kuitenkin käynnistyy luotettavasti, ja kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat ilman vastalauseita. Jo ihan pikkupentuna hoitoon tullessaan Linnea joutui leikkimään sijaisemoa vielä nuoremmalle Lucakselle, mistä se selviytyikin hienosti, joskin hieman hämmentyneenä saamastaan tehtävästä.

Linnea on melko rauhallinen pentu joka toki innostuu huiska- ja jahtausleikkeihin, mutta vasta pienen mietinnän jälkeen. Se tuntuukin jäävän vähän vilkkaampien kissojen jalkoihin, paitsi silloin kuin ruokalautanen täyttyy… nuoresta iästään huolimatta Linneasta voi siis jo todeta että ruokailun suhteen pitää olla tarkkana, sillä ruoka maistuu tälle nautiskelijalle ehkä liiankin hyvin.

Linnealle sopivin koti olisi rauhallisten aikuisten kanssa, reippaan muttei ylivilkkaan kissan kaverina.

Linnealla on todettu calici-tartunta joka voi jatkossa vaatia kuuriluontoista lääkehoitoa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.