Linda (Nyk. Linssi)

2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

8.5.2023 Linda muutti omaan kotiin parhaan ystävänsä Tildan kanssa.

 

Linda on parivuotias utelias ja leikkisä kissaneiti, joka etsii kotia yhdessä kaverinsa Tildan kanssa. 

28.3.2023

Linda on hyvin pentumainen kissa, joka kaipaa leikitystä useasti päivässä. Neiti on aina siellä missä tapahtuu: hän tietää, että aamulla keitetään kahvia ja illalla katsotaan telkkaria. Jos Lindan kanssa ei ehdi leikkiä, hän saattaa keksiä omaa ohjelmaa, kuten roikkua verhoissa. Muuten neiti on erittäin kiltti: hän ei purrut eikä raapaissut sijaiskodissa ketään ja hänet voi nostaa helposti syliin. Öisin Linda kerää kaikki lelunsa ympäri asuntoa huopansa päälle.  

Linda on hyvin reipas kissa ja lähti heti kopastaan tutkimusmatkalle sijaiskotiin saavuttuaan. Hän tulee yleensä morjestamaan naisvieraita, mutta miehiä kohtaan on varautunut eikä välttämättä edes näyttäydy. Yläkouluikäiseen vieraaseen Linda suhtautui innolla ja leikki mielellään hänen kanssaan.  

Tytöt viettävät paljon aikaa yhdessä ja huolehtivat toinen toisestaan. Tilda näyttää Lindalle mallia, ettei vieraita tarvitse pelätä. Lindan ansiosta Tilda taas on alkanut leikkiä enemmän. Tytöt ovat täysin sisäsiistejä ja arki sujuu heidän kanssaan mukavasti. Nämä neidit voisivat sopia myös lapsiperheeseen, kunhan lapset ovat kissoihin tottuneita ja kissoilla on tarvitessaan mahdollisuus omaan rauhaan. 

Nämä tytöt tulevat kissapopulaatiosta, jossa kissoilla on todettu kissojen kaliki, mykoplasma, klamydia ja bordetella bronchiseptica-tartuntoja. Lindan silmät ovat välillä vuotaneet ja rauhoituttuaan päiväunille neiti antaakin niitä pyyhkiä. Molemmat ovat sijaiskodissa saaneet Flumax-ravintolisää tukemaan hengitysteiden terveyttä ja ennaltaehkäisevästi. Flumaxia tulisi jatkaa myös uudessa kodissa aluksi ja samoin kaikissa stressaavissa tilanteissa tulevaisuudessa. Hyvä hammashoito on myös tärkeää läpi elämän.