Lime (nyk. Bruno)

Lisätty sivulle: 2010-12-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Lime (nyk. Bruno)
10.6.2011 LIME MUUTTI OMAAN KOTIIN LITTOISIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

18.9.2011 Moikka kaikki! Olen asustellut täällä omassa kodissani nyt vähän reilu kolme kuukautta ja alan kuulemma kuulua jo ihan kalustoon. Tykkään kovasti kaikista perheenjäsenistäni ja ne minusta. Olen kuulemma rohkea, välitön, hellä, vilkas ja oikein rakastettava kissa. Minusta on luvattu pitää ikuisesti hyvää huolta.

Täällä on järjestetty melko mukavasti kaikkea ohjelmaa ja virikettä ajan kuluksi. On vaihtelevia leluja; on hiiriä, keppejä ja palloja ja joskus tänne tuodaan myös tammenterhoja, risuja ja käpyjä nuuskittavaksi. Leluille löytyy myös liikuttajia – vaikka kyllä minä niitä itseksenikin jaksan liikutella.

Parasta hurmaa on ehkä tuo karvainen kaverini Igor. Sen kanssa on synkannut melkeinpä alusta saakka. Se on jo kuuden vanha, mutta ei sitä kyllä huomaa, ihan tosi leikkimielisesti ja väsymättä me sen kanssa vaanitaan toisiamme, hyökitään toistemme kimppuun, painitaan ja juostaan korvat luimussa peräkanaa pitkin asuntoa niin lujaa kuin päästään. Heh, se on niin hauskaa! Ihan loistavaa etten ole perheen ainokainen kissa, onneksi tuo höperö kissamuija, joka emoksemme itseään kutsuu, ymmärtää että kissoille parasta seuraa on toinen kissa.

Ruokahuolto on myös järjestetty hyvin. Maistuvaa sapuskaa tarjoillaan kolme kertaa päivässä. Elopainoni on kuulemma täällä asuessani noussut ja nyt kuulemma annoskokojani vähän vahditaan. No minkäs teet kun ruoka on niin hyvää että maistuu vaikkei nälkä olisikaan!?

Alussa minulla oli masun kanssa vähän ongelmia. Emo kuitenkin sai huokaista helpotuksesta, kun pikku hiljaa hiekkalaatikosta sai alkaa kerätä nättejä pötköjä eikä edessä ollutkaan samaa turhauttavaa ja piinaavaa rumbaa kuin Igorin masuongelmien kanssa.

Ihan huoletta ei emo kuitenkaan voi minunkaan kanssani olla, koska minulla on ilmeisesti krooninen ientulehdus. Kahdesti minut on jo kuskattu lääkärille suuta näyttämään. Koska tulehdus näyttää olevan kuitenkin melko lievä (vain ohut punainen raita hampaiden ympärillä eikä turvotusta, laajempaa suutulehdusta, huonoja hampaita, vaikeuksia syödä tms.) mennään nyt vain hyvällä kotihoidolla ja tarkkailulla. Vähän ikävää että tuo hyvä kotihoito tarkoittaa kerran päivässä tapahtuvaa hampaiden harjausta – inhaa. Istun kyllä melko aloillani sen hetken, mutta vain koska tahna maistuu jotenkin aika hyvältä ja koska pesun jälkeen aina leikitään. Välillä ikeniin on tuupattu Dentisept-nimistä tahnaa ja se on kyllä ihan kamalaa! Hoidot kuulemma onneksi ovat tuottaneet myös tulosta eikä henkeni enää lemahtele – mokomat hienohelmat aluksi nyrpistelivät nenäänsä kun kävin niitä suukottelemassa.

Lähetän kovasti terkkuja kaikille tutuille ja toivon, että etenkin raidallisilla veljilläni on yhtä mukavaa kuin minulla!

Bruno, ent. Lime

****

UROS, noin 9kk (toukokuussa 2011)

6.6.2011 Lime siirtyi kotihoitoon Helsinkiin.

Lime on reipas kissapoika, joka tykkää hurjasti silittelystä ja sylittelystä. Luonteeltaan se on rauhallinen ja tosi kiltti. Leikkiminen on Limen mielestä myös tosi kivaa ja tulevassa kodissa voisikin olla kissaseuraa. Limen kotihoitopaikassa on mäyräkoira, jonka kanssa Lime tulee hyvin toimeen.

25.5.2011 Kuulumisia kotihoidosta: “Lime on superrakastava kisuli. Kun joku on kovin väsynyt tai sairas, niin Lime tulee heti ja on koko ajan vieressä- ihan kuin pikku lääkäri. ”

3.5.2011 Lime on kastroitu.

13.4.2011 Lisätty uusia kuvia.

14.3.2011 Lime veljeksineen odottaa edelleen omaan kotiin pääsyä. Missä olisi tälle komealla kolmikolle omat kodit joko yhdessä tai erikseen?

30.12.2010 Veljekset Lime, Limu ja Lemon odottavat omaa kotia kotihoitopaikassa Tallinnassa.

Pennut oli heitetty roskatynnyriin Selver-kaupan viereen. Kaikki pennut ovat sylikissat.

Lime on Rauhallinen, erittäin ystävällinen ja rakastava tabby-kuvioinen poika.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.