Lilli

Lisätty sivulle: 2011-08-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lilli
29.12.2011 LILLI PÄÄSI OMAAN KOTIIN VIRUMAAN LEEDYN KAVERIKSI TAMPEREELLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

1.1.2011 Lilli kotiutui n. kolmessa minuutissa :). Kiersi kerran asunnon ympäri ja alkoi leikkimään vimmatusti. Juoksi lelun perässä pojan leikittämänä ainakin puoli tuntia. Ja sen jälkeen sohvalle nukkumaan syliin vatsa taivasta kohti. Seuraavana päivänä Lilli ei ollutkaan illasta enää niin pirteä, ruoka ei maistunut ja oksenteli muutamaan otteeseen. Onneksi se oli ohimenevää ja nyt se on taas kunnossa. Helmin kanssa sillä menee ihan mukavasti, vaikka Helmi on vähän loukkaantunut ehkä uudesta asukista. Aluksi piti vähän sähähtää jos tuli liian läheinen kontakti, mutta nyt jo ollaan nenätysten haistelemassa. Leikkimään ei olla vielä yhdessä ruvettu, mutta ehkä sekin päivä koittaa.

Syömiseen keskittyminen tuntuu olevan Lillille vähän hankalaa, tulee kyllä syömään ja haistelee kaikki kupit mutta sitten kun pitäisi syömään alkaa niin pitää koko ajan seurata ympärillä tapahtuvaa eikä ehdikkään syömään. Ei ole ihan kauheasti siis syönyt, mutta vähän raksuja kuitenkin. Sylissä Lilli kyllä viihtyisi aamusta iltaan, sen kynnet vaan on aika pistävät kun se varmistaa niillä kyydissä pysymisen :).

****

STERILOITU NAARAS (syntynyt 11/2010) kotihoidossa Pirkanmaalla

16.12.2011 Lilli lähettää naukuilujen kera kaikille terveisiä ja uusia kuvia. Neiti nauku tuumailee jo haluavansa löytää sen ihka oman kodin.

10.12.2011 Lilli näyttäisi sopivan kotiin jossa on rauhallisia koiria, ehkä riehakkaammassakin koira kodissa, muttei kovaa koheltamista katsele kyllä vaan voi räpätä nenille. Rauhallisten koirien kanssa nätisti nenäpussailee yhtään empimättä omaan tahtiinsa. Lilli tulee myös aika hyvin juttuun eri luonteisten hoitopaikan omien kissojen kanssa. Lilli on tosi reipas ja utelias tyttö, ei yhtään ujostele – eikä haasta kenellekkään riitaa vaan tekee tuttavuutta hyvällä mielellä.

3.12.2011 Lisätty Lillille uusia kuvia läjäpäin. Lilli on vaikea kuvattava koska neiti nauttii poseeraamisesta ja keimailee kameralle niin vikkelästi ettei hidas kuvaaja pysy vauhdissa mukana. Lilli on myös hyvin energinen ja virkeä likka joka ei malta paikoillaan juuri pysyä muuta kuin nukkuessaan.
Lillin tulevassa kodissa olisi hyvä olla toinen kissa leikkikaverina, ellei sitten Hope pääsisi yhdessä Lillin kanssa samaan kotiin :) Lilliä on käyty paljon katsomassa mutten jotenkin hassusti katsojat ovat päätyneet hoitopaikan muihin kissoihin ja Lilli yhä kaipailee sitä omaa juuri hänet valitsevaa katsojaa/kotia!

19.10.2011 Lilli on todella sosiaalinen kissa, viihtyy kaikkien ihmisten seurassa ja on heti hellyyttä vailla. Leikkimäänkin on jo oppiminut, mutta parhaimpia leluja on hiekkalaatikon pienet pelletit, niitä on kiva pyöritellä ja jahdata. Kovasti omaa kotia neiti toivoisi :)

13.9.2011 Lilli rakastaa sylissä olemista, läheisyyttä ennen kaikkea – silittelyllä niin väliä kunhan vaan saa olla ihmisen seurassa. Lilli on rauhallinen ja huolehtii kovasti hoitopaikan muista kissoista. Lilli opettelee kovasti myös leikkimään kepissä roikkuvilla naruleluilla, luulen ettei Lilli ole juurikaan aikaisemmassa elämässään leikkinyt. Lillin kanssa on kiva jutella, Lilli naukuu vienosti ja vain kuin sillä on asiaa. Lillin naukuminen ei ole missään määrin häiritsevää tai liian voimakasta. Mielettömän kaunis ja persoonallinen kissa, joka varmasti pärjää monelaisessa kodissa. Koiriin suhtautuu kiukkuisesti, vaikkakin uteliaasti. Lähempää tuttavuutta ei olla vielä tehty.

2.9.20011 Lilli on kotihoidossa etelä-pirkanmaalla ja siihen voi sovitusti tulla tutustumaan. Lilli on todella sympaattinen ja söpö nöpönenä. Pienikokoinen ja siro kisu, jolla on ihana ihmisrakas luonne.

5.8.2011 Lilli on nuori tyttö kissa. Iloinen ja reipas luonteeltaan. Tulee hienosti toimeen muiden kissojen kanssa. Valgan tarhalle Lilli päätyi hylättynä 4/2011 ja siellä tämä ihana teiniäiti synnytti pennut, jotka pärjäävät jo ilman emoaan. Lilli viihtyy hyvin sylissä ja tykkää jutella ihmisen kanssa naukumalla.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kats tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle.