Lilleriina (nyk.Kida)

10.03.2018

Alkuperä: Suomi

Lilleriina on saanut kodin.

03.10.2018 Kuulumisia kodista:

“Hei!

Kidan kanssa menee hienosti ja nykyään vanhemman kissan kanssa ollaan jo ihan kaveruksia. Vetävät rallia ja leikkivät keskenään ja välillä hetki viihdytään jopa samassa laatikossa toisiaan nuollen.

Kida on onnistunut myös kaappaamaan palvelusväen sydämet hellyydellään ja paijattavuudellaan <3 Käsittely ja nostelu vaatii ensin vähän totuttelua, mutta syliin tulemista kokeiltuaan Kida on alkanut vaatia sylipaijaushetkeä päivittäin. Siinä mielessä Kida on ainakin hienosti täyttänyt oman toiveeni seurallisesta sylikissasta. Kida on myös mukavan rauhallinen ja todella kiltti (ei ikinä käytä meihin kynsiä niin kuin ei vanha kissakaan), mutta sulkalelun nähdessään riehaantuu myös hurjaan ajojahtiin ja tykkää muutenkin leikkiä.

Ruoka maittaa Kidalle oikein hyvin ja erityisesti raakaruoka näyttäisi kiinnostavan joten montaa erilaista lihaa on kokeiltu ja maisteltu. Pääasiassa syödään kuitenkin laadukasta pentu täysravinto märkäruokaa. Painoa on jo noin 2,9kg eli Kida on kasvanutkin jo paljon.

Terv  Katriina”

***

Sosiaalinen Lilleriina etsii kotia jossa olisi leikkisää kissaseuraa ja rutkasti hellyyttä tarjolla.

Lilleriina on seurallinen ja rohkea tyttönen, joka on yleensä ensimmäisenä ovella vastassa hoitajaa.Tämä tiikeriraitainen hurmuritar tykkää olla sylissä ja nauttii silityksistä, mutta innostuu kissanpentumaiseen leikkiinkin nopeasti.  Uudessa kodissa tulisi olla reipas ja kiltti tyttökissa leikkikaveriksi.

 Lilleriina tottunut syömään lihaa, kalaa ja hyvälaatuisia penturuokia.

Lilleriina luovutetaan sisäkissaksi ja/tai jossa ulkoilu tapahtuu valjaissa tai valvotussa verkotetussa tarhassa.