Lillan

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lillan
3/2006 LILLAN SAI OMAN KODIN

****

4/2006 Lillanin saapumisesta on nyt muutama viikko, ja sopeutuminen on tapahtunut loistovauhtia! Ensi kyräilyjen ja sihisemisten jälkeen Lillanista ja meidän vanhemmasta kissasta Neffiksestä (joka on n. kuukauden vanhempi Lillania) on nyt tullut (mielestäni) todella hyviä kavereita. Leikkivät ja nukkuvat yhdessä ja välillä putsailevat toisiaan pitkin kielin. Hiekkalaatikollekin pitää mennä tottakai peräkanaa, tai vaikka samanaikaisesti kun niitäkin on kaksi. Saunasta on tullut molempien kissojen lempparilöhöilypaikka. Lillan on päivä päivältä rohkeampi myös meitä ihmisiä kohtaan. Tulee sänkyyn yöllä ja aamulla hurisemaan ja vaatimaan silityksiä, ja sama toistuu tottakai eritoten ruoka-aikaan..!

Nyt on harjoiteltu jo vähän sylittelyäkin, eikä Lillan enää jännity sylissä, ja saattaa jopa kehrätäkin! Ruokahalua pennulla muuten riittää, meinaa mennä Neffiksenkin ruuat parempiin suihin kun hän on hieman hitaampi nautiskelija… Kiitokset RekkuRescuelle tästä söpöliinistä! Lisää kuulumisia tulee kunhan tytöt vähän kasvaa taas. T: Petra, Tommi, Lillan ja Neffis

14.7.2006 Heissan! On taas tapahtunut monenmoista Lillan-pikkuisen elämässä. Kesä tuli ja on otettu innolla vastaan, ainakin kesänalun eläinlääkärireissusta toipumisen jälkeen. Lillan ja paras ystävänsä Neffis nimittäin sterilisoitiin molemmat kesäkuun alussa! Sitkeitä sissejä olivat molemmat ja reippaasti toipuivat leikkauksesta, haavat paranivat hyvin ilman tulehduksia kummallakin, vaikka Lillan kiemurtelikin itsensä sukkapuvustaan pois toipumisaikana luvattoman monta kertaa… Mikä lie syy, taitaa vaan olla niin silkkiturkkinen katti että suorastaan sujahti läpi aina sukastaan.

Tytöt saivat toipumislahjaksi kesän hittijutun, nimittäin luvan päästä parvekkeelle lintuja bongaamaan ja maailmaa ihmettelemään. Verkotimme siis parvekkeen, tippumaan sieltä ei pääse. Nyt kesäkuumalla parveke on ehdottomasti paras paikka, tuntee tuulen tuiverruksen ja välillä voi vilvoitella viileää betonia vasten varjopaikassa, välillä bongailla vastapäisessä talossa asustelevia naakkoja ja metsästää hyönteisiä. Muutenkin tullut tässä vähän tuhlailtua kissojen elämänlaadun parantamiseksi, uusi tulokas sisustukseen on myös kattoon asti ulottuva kiipeilypuu, mitä pitkin voi vetää aika hurjaa rallia.

Lillan voi hyvin ja on terve, kasvanut oikean kissan mittoihin (se ruokahalu on yhä pohjaton) ja muuttuu yhä ihanammaksi kattimukseksi! Pitää yhä enemmän huomiosta, niin silittelystä kuin rapsutuksista ja nyt jopa sylittelystäkin! Ihan meinasi itku päästä kun Lillan hypähti tässä taannoin syliin vapaaehtoisesti ja maukaisi että “Silitystä ja heti!”. Tai näin siis sen tulkitsin =) Suloinen “mamin tyttö” siitä on kehkeytynyt. Vieraita ihmisiä tosin aristaa vielä, mutta omien ihmisten seurassa on mitä viehättävin tapaus. Lähetän vielä uusia kuvia myöhemmin, nyt toivotetaan hyvää loppukesää kaikille RekkuRescuella! T: Petra, Tommi ja kisut

****

Lillan on maaliskuun alussa 2006 noin 4,5 kk ikäinen lumivalkoinen tyttöpentu. Sen sisarukset Lumi ja Lemmikki ovat jo päässeet omiin koteihinsa, mutta Lillan varaus peruuntui ja nyt se etsiikin vielä omaa kotia. Sisarukset ovat löytyneet aivan pieninä kadulta emon kanssa ja olleet siitä saakka kotihoidossa Tallinnassa, sosiaalistettu ihmisiin, kilttejä söpöjä tyttöjä. Tällä hetkellä Lillan on kotihoidossa Suomessa.