Lilla (nyk. Rosie)

9 / 2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

21.3.2018 Lilla (uudelta nimeltään Rosie) löysi loppuelämän kodin Espoosta yhdessä Hanin (nyk. Scilla) kanssa. Tytöt ovat kotiutuneet loistavasti ja kiintyneet kovasti uuteen perheeseensä. Onnea uuteen kotiin, Lilla!

 

27.09.2018 Kuulumisia kodista:

“Heippa!

Rosie ja Scilla ovat kotiutuneet tosi hyvin. Ovat oikein onnellisia hurinakoneita, heinäkuussa Scilla päätti ruveta loikoilemaan ihmisen mahan päällä ja tulee siihen aina kun tilaisuus tulee. Öisin pörrää isäntäväen sängyssä kun häntä ei nukuta, pesee nukkujien kasvoja ja vähän pureskelee, että herätkääpäs.

Rosie ei ihan sylikissaksi ole ruvennut, mutta pyytää kyllä kovasti silityksiä ja käväisee sohvalla vieressä. Molemmat kehräävät todella paljon. On niin ihanaa,  kun heitä on kaksi,  ovat mainio pari. Touhuavat paljon yhdessä, pesevät toisiaan ja välillä Rosie-rouva vähän rähjääkin ipanalle.  Enimmäkseen ovat kuitenkin sopuisia.

 

Kiitos Rekulle kissoista

Antti ja Elise”

 

***

Lilla on 2-vuotias ystävällinen ja sosiaalinen hurmuritar, joka muutti maaseudulta Rekkujen sijaiskotiin Sipooseen. Lilla etsii rakastavaa kotia yhdessä pentunsa Hanin kanssa, ja ihannekodissa tulisi olla jo hieman aikaisempaa kissakokemusta. Kodissa voi olla myös kiltti koirakaveri.

 

Kulmakunnan kauneuskuningatar Lilla on erityisesti tuttujen ihmisten seurassa hyvin seurallinen ja silityksiä rakastava kissa ja hellyyttä puskemalla ja kehräämällä. Lillan seurassa  taustalla kuuluukin jatkuvasti ihanan tasaista kehräystä.

Uusissa tilanteissa ja uusien ihmisten seurassa Lillaa vähän jännittää. Se pääsee kuitenkin varsin nopeasti jännityksestään yli ja rauhallisella juttelulla se tulee tekemään tuttavuutta myös vieraiden kanssa. Vaatii hieman aikaa ja kärsivällisyyttä, että uusi ihminen pääsee Lillan sydänystäväksi asti.
Lilla on nyt n. 2 vuotias ja perusluonteeltaan se on rauhallinen ja lempeä. Käsittelyä vaativat tilanteet sujuvat varsin hyvin. Uudessa kodissa hoitotoimenpiteitä tulee kuitenkin harjoitella, sillä Lillalla ei ole niistä aiempaa kokemusta.

Lillan pentu on upea Hani. Tyttöset ovat hyviä kavereita keskenään ja olisikin hienoa, jos löytyisi yhteinen koti<3 Aiemmassa kodissaan Lillalla ja Hanilla oli koirakaveri, ja hoitopaikan koiriin on suhtauduttu rauhallisen uteliaasti.