Lilla-Hedda

Lisätty sivulle: 2015-07-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lilla-Hedda
21.10.2015 Lilla-Hedda vei kotihoitajansa sydämen ja hoitopaikasta Helsingissä tuli sen pysyvä koti.

***

Leikattu naaras, syntynyt 21.10.2014.

21.9.2015 Touhukas Lilla-Hedda kaipailee edelleen sitä ikiomaa kotia. Neidin kodissa on hyvä olla ainakin yksi reipas tyttökissa kaverina. Hedda kaipaa paljon tekemistä ja aktivointia jottei se ala tekemään tihutöitä. Neiti ei oikein pidä turkkinsa harjaamisesta, mutta turkki takkuuntuu helposti joten haasteista huolimatta harjaamista pitää tehdä säännöllisesti. Heddan kanssa ei elämä käy pitkäksi, sillä se on siellä missä sinäkin.

8.7.2015 Lilla-Hedda on suloinen kissaneiti, joka on lähtöisin Etelä-Savosta. Neitosen oikea etutassu oli sen synnyinkodissa murtunut ja jäänyt hoitamatta, joten kun Hedda saapui hoitopaikkaansa 1.3. alkoi heti jalan kuntouttaminen yhdessä eläinlääkärin kanssa. Nyt Hedda on siinä kunnossa, että sen ikioman kodin etsintä voidaan aloittaa.

Hedda on aktiivinen kissaneiti, jonka tulevassa kodissa tulee olla tilaa ja kissakavereita, joiden kanssa saa riehua ja painia. Hedda on tottunut ulkoilemaan valjaissa ja mielellään käy jatkossakin tutkimassa ympäristöä valjaskävelyillä tai turvallisessa kissatarhassa. Autoilusta Hedda ei pidä. Heddan riehakkuuden vuoksi sitä ei sijoiteta ihan pienten lasten perheeseen.

Lisää Heddasta voit lukea sen omilta sivuilta täältä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.