Lilja

2011 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Lilja on arka siamilainen, joka etsii uutta rauhallista kotia parhaan kamunsa Paavon kanssa. Liljaa ja Paavoa ei luovuteta perheeseen, missä on pieniä lapsia.

26.2.2019

Lilja on hienostunut siamilaisneiti, joka on rodulleen epätyypillisesti hieman arka ja paljon normaaleja siamilaisia hiljaisempi. Liljan arkuus näkyy lähinnä liikkuvan ihmisen tieltä väistymisenä. Paikallaan istuva ihminen toisaalta on ihan kiva, sen viereen voi tulla kerälle tai jopa syliin rapsutettavaksi. Lilja tykkää myös mönkiä peittojen ja vilttien alle lämpimään sekä nukkua ja leikkiä kissakamunsa Paavon kanssa.

Lilja etsii uutta rauhallista kotia, koska hän alkoi stressaantua vanhan perheensä pienen lapsen aiheuttamasta melusta ja meiningistä. Perhe ei halunnut erottaa Liljaa ja Paavoa, joten he etsivät nyt uutta kotia yhdessä parina.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Tiina / 045 221 2535

Soittoajat: Maanantaisin
10-11

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Lilja

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.