Lilja

2011 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

31.3.2019 Lilja sai uuden kodin kaverinsa Paavon kanssa

13.4.2019 Kuulumisia kodista:

Kisujen kanssa menee hyvin. Molemmat ovat kotiutuneet ja löytäneet jo lempipaikkansa talossa. Kun johonkin istuu niin heti on Paavo sylissä kiehnäämässä ja purisemassa. Lilja vielä hieman väistelee kävellessä, mutta hänkin on jo syliin tullut rapsuja hakemaan. Molemmat tykkäävät nukkua vieressä, ja jos ei näytä aamulla heräävän ruokaa laittamaan niin tulevat kyllä itsestään ilmoittamaan. Vieraitakin on muutama käynyt ja heitäkin(varsinkin Paavo) on käyty moikkaamassa ja hellyyttä hakemassa.

***

Lilja on arka siamilainen, joka etsii uutta rauhallista kotia parhaan kamunsa Paavon kanssa. Liljaa ja Paavoa ei luovuteta perheeseen, missä on pieniä lapsia.

26.2.2019 Lilja on hienostunut siamilaisneiti, joka on rodulleen epätyypillisesti hieman arka ja paljon normaaleja siamilaisia hiljaisempi. Liljan arkuus näkyy lähinnä liikkuvan ihmisen tieltä väistymisenä. Paikallaan istuva ihminen toisaalta on ihan kiva, sen viereen voi tulla kerälle tai jopa syliin rapsutettavaksi. Lilja tykkää myös mönkiä peittojen ja vilttien alle lämpimään sekä nukkua ja leikkiä kissakamunsa Paavon kanssa. Lilja etsii uutta rauhallista kotia, koska hän alkoi stressaantua vanhan perheensä pienen lapsen aiheuttamasta melusta ja meiningistä. Perhe ei halunnut erottaa Liljaa ja Paavoa, joten he etsivät nyt uutta kotia yhdessä parina.