Lilja Kaneli

Lisätty sivulle: 2016-09-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lilja Kaneli
30.11.2016 Lilja ja Minttu saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

7.12.2016 On viikko siitä kun Minttu ja Lilja muuttivat meille asumaan. Olemme pyrkineet ottamaan rauhallisesti ja olemme lähestyneet neitejä siihen tahtiin joka sopii heille. Pari ensimmäistä päivää tytöt viihtyivät enimmäkseen sohvan alla ja kömpivät esille illalla. Viikonlopun aikana olemme nähneet isoja harppauksia. Molemmat ovat huomattavasti enemmän esillä myös päivisin ja päästävät melko lähelle. Ruoka maistuu ja molemmat ovat erittäin leikkisiä. Minttu on toistaiseksi ollut rohkeampi ja uteliaampi kuin Lilja. Hän on jopa antanut meidän vähän silittää, mutta ilmoittaa kyllä kun riittää. Lilja on vielä melko varovainen, mutta kaikki aikanaan niin kauan kun jatkamme samaan malliin. Leikin kautta olemme onnistuneet saamaan neidit rentoutumaan ja viihtymään enemmän esillä. Kiitos vielä kerran Rekku Rescuelle että löysimme toisemme. <3

***

Leikattu naaraspentu, synt. 05/2016, kotihoidossa Helsingissä.

8.11.2016 Lisätty Liljalle uusia kuvia!

1.11.2016 Suloiset Lilja ja Minttu odottelevat vielä sitä ikiomaa kotiaan! Tytöt ovat molemmat reippaita neitejä. Lilja on kaksikosta hieman varautuneempi, mutta tulee kuitenkin hetken päästä tutkailemaan uusia tilanteita ja on äärimmäisen kiltti. Tytöt ovat tottuneet kouluikäisiin lapsiin, joten ne voisivat sopia myös rauhalliseen lapsiperheeseen. Molemmat nukkuvat yöt sängyn jalkopäässä. Sylikissoja ne eivät kuitenkaan ole. Uudessa kodissa tulisi olla tyttökissa kaverina tai vaihtoehtoisesti tytöt voisivat muuttaa yhdessä uuteen kotiin.

3.10.2016 Lisätty Liljalle leikkikuva!

23.9.2016 Lilja Kaneli ja Minttu Mustanaamio ovat Mikkelistä loukutettuja kissanpentuja, jotka saapuivat kotihoitoon Helsinkiin syyskuun alkupuolella.

Lilja on kaksikosta kiltimpi ja arempi. Lilja on menossa mukana, mutta tarvitsee vielä totuttelua ihmiseen enemmän, kuin Minttu. Molemmat ovat hyvin leikkisiä ja telmivät mielellään keskenään. Kaksikko on kotihoitopaikassa tottuneet lapsiin, mutta arkuutensa vuoksi niitä ei suositella ihan pikkulapsiperheeseen. Molemmat vielä sähähtävät säikähtäessään. Uudessa kodissa tulee jatkaa kissojen kesytystyötä. Minttu ja Lija voisivat muuttaa yhdessä uuteen kotiin tai reippaan tyttökissan kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.