Lilian

Lisätty sivulle: 2012-08-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lilian
8.10.2012 LILIAN SAI KODIN MIKKELISTÄ

****

KUULUMISIA ja kuvia omasta kodista:

18.12.2012 Saimme Lilianin Vorusta lokakuussa. Se on ihana ja tuonut iloa meille ja etenkin Tytille – vuoden vanhalle kisullemme. Tutustuminen alkoi vaihtelevalla menestyksellä. Tytti oli innokas, Lilian oli varuillaan. Pari viikkoa oltuaan, Lilian alkoi pissiä meidän sänkyyn, monta kertaa päivässä ja Tytti lakkasi syömästä. Vajaan viikon kuluttua, tilanne korjaantui ja kuukauden kuluttua näin ensimmäisen kerran kisujen nuolevan toisiaan ja nukkuvan vierekkäin. Kisut ovat loistokaverit!

Ongelmia ei ole tuon pissimisen jälkeen ollut. En tiedä auttoiko siihen aika, Feliway-suihkeet vai kaksi hiekkalaatikkoa, mutta onni kun se loppui. Oli se aikamoinen riesa. Muutoin meillä menee mainiosti! Lilian kerjää pahimmoillaan kuin koira; ensimmäisinä päivänä iski hampaansa voileipääni yhtaikaa minun kanssani, varastaa kinkut leivän päältä, yrittää avata jääkaapinovea ja vahtii paistinpannua liedellä. Mutta se on ihana! Ääntä poloisella ei ollut meille tultuaan, mutta nyt jo käheästi naukuu ruokaa vaatiessaan.

****

LEIKATTU NAARAS (elokuussa 2012)

14.8.2012 Lilian on alustavasti varattu, ei uusia tiedusteluja.

9.8.2012 Lilian on sosiaalinen, ihmisrakas, kaunis ja leikkisiä nuori neiti. Lilianin on mahdollista matkustaa Suomeen elo-syyskuun vaihteessa ja se steriloidaan ennen uuteen kotiin tuloa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.