Liitu

6/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Liitu ja Laku ovat nuoret, kiltit tyttökisut jotka tulivat etsimään uutta yhteistä kotia Rekkujen kautta.

18.6.2019 Laku ja Liitu muuttivat yhteiseen kotiin Vantaalle

***

3.6.2019
Liitu on arempi tytöistä ja väistää vielä kättä mutta kun se istuu lauteilla ja menee rauhallisesti sen viereen saunan lauteille niin siinä se ojentelee kaulaansa rapsutettavaksi kehräten. Voi siinä myös nostaa syliin ja kehräys jatkuu mutta on aika jäykkänä ja heti kun päästää niin menee tilanteesta kauemmaksi.

Liitu on tosi suloinen mutta sen kanssa täytyy edetä kärsivällisemmin ennen kuin luottaa. Tulee jo itsenäisesti haistamaan ojennettua kättä kaumpaakin ja merkkaa sen suupielellä mutta pienikin äkkinäinen liike saa sen juoksemaan karkuun.

Molemmat tytöt pelkäävät uusia asioita ja kovia ääniä. Olivat alussa hyvin arkoja, mutta noin viikon sijaiskodissa olon jälkeen alkoivat jo tottua paikan ääniin, hajuihin ja ihmisiin.

Pelkäävät 1v poikaa mutta Laku sallii 3v pojan silitykset jos sen pitää aikuisen sylissä. Uskon että tottuisivat rauhallisiin vähän isompiin lapsiin, mahdollisesti vauvaankin jos saavat ensin rauhassa tottua omaan kotiinsa.

Molemmat tytöt ovat superkilttejä ja leikkisiä mutta suht rauhallisia kuitenkin.Liitu varsinkin tykkää sulkahuiskasta ja tekee hienoja hyppyjä sen perässä.
Molemmat tykkäävät jutella kauniilla aika hiljaisella äänellä, varsinkin ruoka-aikaan.
Alussa pelotti niin paljon että ruokahalukin katosi mutta nyt syövät jo ihan hyvin, mitään ahmatteja nämä ei tunnu kuitenkaan olevan.