Liisi

Lisätty sivulle: 2010-12-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Liisi
16.12.2010 LIISI SAI KODIN PORISTA

****

2.12.2010 Liisi on Virolainen kaunis, vahva, terve, steriloitu,rokotettu ja sirutettu, asianmukaisesti madotettu ja eläinlääkärin tarkastama lempeä 11kk:den ikäinen tyttökisu(devonrex geenit) jolla todella kauniit ja sielukkaat silmät ja lisäksi hieno ns.utuinen monivärinen silkkiturkki.

Tämä nuori kisutyttö on paljon kauniimpi livenä kuin kuvissa:) Sopii hyvin toisen kivan misun kaveriksi.Hiekkalaatikon käyttö on virheetöntä, on erittäin siisti,hyväluontoinen, älykäs ja sivistynyt tyttö..Kertaakaan se ei ole repinyt verhoja eikä tapetteja.Hyvin kiintyvä, jumaloi omaa ihmistä. Persoonallinen
pakkaus, hyvin leikkisä, tykkää leikkimisestä ja että hänen kanssa leikitään. Osaa heittaa palloa ja leluhiiriä takaisin.

Rauhalliseen kotiin.Ei pienten lasten perheeseen, koska on tottunut elämään vanhemman ihmisen kanssa. Liisi viihtyy sylissä mutta ei pidä siitä jos sitä yritää käännellä tai väännellä. Rauhallista ja hellää silittelyä sekä harjausta
tämä tyttönen arvostaa. Jos Liisi tuntee olonsa uhatuksi tms.niin tämä miuku painelee piiloon kovaa vauhtia. Liisista tulee varmasti mukava perheenjäsen kunhan sille annetaan vähän aikaa ja rakkautta luottamuksen rakentumiselle.
Liisillä on kiire saada oma koti, sillä sen kotihoitaja Virossa on kuollut ja Liisiä käydään hoitamassa asunnossa. Asunto on myynnissä ja Liisille on kiire löytää koti.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.