Liisa (nyk. Rauha)

Lisätty sivulle: 2012-08-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Liisa (nyk. Rauha)
8.10.2012 LIISA SAI KODIN PORISTA

****

KUULUMISIA ja kuvia omasta kodista:

6.1.2013 Rauha (ent. Liisa) on ollut meillä nyt kolme kuukautta ja kaikki on sujunut loistavasti! Rauha otti meidät heti omikseen ja todellakin osaa osoittaa kiintymystään. Neiti puskee, kehrää ja änkeää syliin niin että sydän sulaa. Tytöllä on myöskin temperamenttia ja määrätietoisuutta, eikä Rauha todellakaan jää kakkoseksi kaksi kertaa isommalle kissakaverilleen. Kissat tulevat kivasti toimeen, vaikka välillä painitaankin. On kaksikolla herkätkin hetkensä.

Rauha on myös todella leikkissä ja leikkii paljon itsekseenkin. Leluksi kelpaa vaikka kännykkä tai kaukosäädin paremman puutteessa. Raajarikkoisuudestaan huolimatta Rauha on oikea sporttityttö, joka kirmaa kolmella jalallaan kuin raketti. Mitä kovempi vauhti, sitä sulavampi liike. Rauha tasapainoilee vaikka sohvan selkänojalla niin, että isäntäväkeä meinaa hirvittää, mutta näyttää kissaneiti tuntevan omat rajansa. Rauha “harrastaa” toisen kissamme tavoin vapaaehtoistyötä ja käy ilahduttamassa vanhuksia aina silloin tällöin. Kaiken kaikkiaan Rauha on hyvin “helppo” ja hyväkäytöksinen kissa, joka viihtyy ihmisten seurassa ja nauttii huomiosta.

Olimme Rauhan kanssa eläinlääkärissä, jossa otettiin röntgenkuva selkärangan kunnon selvittämiseksi ja kuvassa näkyi järkytykseksemme kaksi luotia. Jossain vaiheessa Rauhaa on siis ammuttu haulikolla. Luodit ovat kuitenkin koteloituneet, eivätkä tunnu kissaa haittaavan, joten niitä ei ole tarvetta poistaa. Muuten Rauha oli hyvässä kunnossa ja taisi hurmata eläinlääkärinkin siinä sivussa. :)

Uskomattoman sisukas ja kovista kokemuksistaan huolimatta luottavainen kissa meillä siis on ja olemme todella onnellisia, että juuri Rauha liittyi perheeseemme. Haluamme kiittää Rekku Rescuen väkeä siitä, että Rauha sai uuden mahdollisuuden!

****

LEIKATTU NUORI NAARAS (elokuussa 2012)

16.8.2012 Liisan ihastuttava luonne voitti järkeni äänen ja annoin tunteilleni vallan, en normaalisti koe raajarikoille eläimille kodin etsintää itse henkilökohtaisesti miellekkäänä. Liisan mielettömän upea luonne ja sitkeys voittivat minut puolelleen ja haluaisin suoda hänelle mahdollisuuden löytää kauttamme oman rakastavan kodin. Virosta Liisa ei tule koskaan kotia löytämään ja olemme hänen ainoa mahdollisuutensa.

Liisa on todella kaunis puolipitkäkarvainen ja pienikokoinen neito, nuorehko varmasti alle 2-vuotias. Liisa on todella reipas, avoin, utelias, leikkisä, sosiaalinen ja ennen kaikkea ihmisrakkain kissa jonka olen kuunaan tavannut. Liisa rakastaa kaikkia tapaamiaan ihmisiä ensi hetkestä alkaen, kipuu jokaisen tapaamaansa ihmisen syliin oitis yhtään ujostelematta ja alkaa samantien tasaisesti kehrätä ja puskea syliä onnellisuuttaan näyttäen ja suurta sydäntää ja rakkauttaan osoittaen. Liisaan ei voi olla rakastumatta!

Luonteensa puolesta mahtavampaa kissaa kuin Liisa en rehellisesti sanottuna ole ikinä koko elämäni aikana saanut kunniaa tuntea. Toivon todella, että joku teistä lukijoista tuntisi sydämessään Liisan kokoisen avoimen paikan, Liisan lupaan täyttävän sen paikan oitis. Liisaa ei tule ottaa säälistä, puuttuuhan siltä toinen takajalka. Liisa menee todella ketterästi ja vikkelästi kolmella jalallaan ja todellakin nauttii elämästään ja hellyydestä. Liisa on jäänyt auton alle ennen tarhalle joutumistaan ja häneltä on jo ennen tätä puuttunut valtaosa hännästä. Melkoinen sissi lienee jäänyt kahteen otteeseen lyhyen ikänsä aikana jo auton alle. Töpöhäntäisyyskään ei likkaa häiritse. Liisa on todella onnellinen ja iloinen kissa, jolle tärkeintä on antaa ja vastaanottaa rakkautta.

Liisa luovutetaan uuteen kotiin ERITYISKULUKORVAUKSELLA 60e. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.